LITT om spania

Hallo! 

Nå skal jeg fortelle litt om hvordan jeg hadde det i Spania. Jeg forteller ikke dager etter dager, husker ikke så godt. haha + har nesten ingen bilder på pc'en fra ferien. 

Dette trur jeg var verden beste ferie. Jeg koste meg hele tiden også hadde jeg jo Hedda der, så det var jo ikke så kjedelig i og med at vi ikke sov på et hotell, men i en leilighet. Det var litt anderledes men utrolig koselig sted. Det var 4basseng der eller no.
Det var faktisk ikke alltid varmt der. Eller det var jo selvfølgelig varmt, men det var overskyet 2-3 dager ellerno. Så ble det klart igjen etter 2-3 timer på standa. Vi var kanskje 5dager i bassenget til sammen, også resten på stranda. Det var sykt mange gutter som kom bort til oss å sa hei også var det mange som sto bare å glante. Jeg og Hedda lo som bare det. 

På kveldene var jo enten ute å spiste også 1 eller 2 ganger var vi hjemme hos oss å spiste. Vi spiste jo med Hedda og dem hver dag, noe som var utrolig koselig. Håper dere fikk vite litt mer om ferien min i Spania. Jeg er utrolig dårlig på å fortelle så beklager for det.  
 


2 kommentarer

Postet av: ph0tosiri

Dato: 09.08.2012 Klokken: 22:52

Gratulerer du har blitt linket på bloggen min :)

Postet av: Linn Margrethe- kommenterer tilbake

Dato: 10.08.2012 Klokken: 15:57

fine bilder, så koselig! :D

Skriv en ny kommentar

hits