Ting jeg hater/missliker

Jeg hater at jeg er så usunn. Jeg spiser ikke så mye godteri, men jeg spiser mat som er usunt. Jeg syntes det er skikkelig dumt, å jeg prøve å bli sunnere, men det er utrolig vannskelig.
Jeg hater at jeg bruker pengene mine på tull. Jeg bruker pengene mine på ting jeg ikke trenger. Også bruker jeg aldri pengene mine på store pengesummer, men når jeg kjøper mye billig da blir det tilslutt masse penger. 
HATER ";)" TEGNET!!!!!!!!! SLUTT MED DET VÆR SÅ SNILL!! 
Jeg hater kjedelige skoledager. Ikke at jeg får gjort noe med det, men det er en ting jeg hater. Jeg blir trøtt og gretten hvis det er utrolig kjedelige skoledager. 
Jeg hater å ha dårlig tid/å stresse. Jeg står alltid opp tidlig i skoledagene, selvom jeg kanskje ikke trenger det, fordi jeg hater å ha dårlig tid. Jeg blir stressa og da må jeg alltid løpe. Også kommer jeg alltid 5-10min før bussen går. 
Hater at gutter har humørsvigninger!! Sier vell seg selv
Jeg hater når jenter er bitchier. Alle jenter kan selvfølgelig være bitch en gang i blandt, men når det gjenntas mange ganger begynner det å bli irriterende. Også er de litt søte da og begynner å le noen ganger jeg :)) hehe 
Jeg hater 99'ere som trur de er kulere enn alle andre. NO HATE. Jeg har ingenting i mot 99'ere, bare så dere vet det, men når 99'ere bitchblikker deg og trur de er kulere går det over streken. Håper dere ikke missforstår.  
Jeg hater å hyperventulere. f.eks hvis jeg løper bip-testen, også begynner jeg å hyperventulere. hmm, ikke gøy! Jeg vet jeg kan mer også kommer det.. arg!
Jeg hater hodepine. Får det ikke så mye men, liker det ikke fordet!

Jeg hater at jeg Hater de fleste bilder av meg. Liker ikke så mange bilder av meg selv.. Begynner å bli irriterende. 
Jeg hater når jeg får frem ting feil. f.eks at jeg sier en ting, også mener jeg det ikke frekt eller negativt.. også tar den personen det SKIKKELIG negativt og frekt, og da kommer dramaet :/
Jeg hater å rydde mitt EGET rom. Går ganske fint med venninner sitt rom, men når det gjelder mitt eget.. nopp, HATER det. 
Jeg hater å ikke få sove. Jeg bare ligger der,også vet jeg at alle andre i huset sover. Føler meg skikkelig alene. 
Jeg hater at jeg irriterer meg over så mye.  Føler at jeg irriterer meg over så mye og så mye som er småting. JAJA.. samma det :)

Det var det.. håper dere lærte noe nytt om meg! ahhahaaha


2 kommentarer

Postet av: Lotte

Dato: 24.08.2012 Klokken: 19:46

hihi, du har litt søte hatstankeer ;*
-

Postet av: hennysofies

Dato: 24.08.2012 Klokken: 19:53

Mye jeg er enig i! :P

Skriv en ny kommentar

hits