selvtillit, kutting, redd, gutter og ALT

Nå skal jeg skrive litt om selvtillit og alt som følger med til det.  Det er mange som sliter med dårlig selvtillit, jeg er faktisk en av dem. Hvorfor jeg skal skrive om det er fordi det er faktisk helt forferdelig. 

Jeg kjenner mange med dårlig selvtillit. Noen av dem kutter seg også. Noe som faktisk er litt vannskelig for meg, siden hun ene er en god venn av meg. Hun jenta er en utrolig herlig jente også prøver jeg å være en god venn, men det er ikke alltid så lett. Jeg håper og trur at hun vet at jeg er der for henne uansett. 

Selvtillit har flere små ord inni seg. Kutting har en del av selvtillit, folk kutter seg. Å være redd og ikke tørre så mye, flauhet har en ganske stor del av selvtilitt. Også er det masse mer. Så jeg har tenkt til å skrive litt om alt sammen.

Kutting, Er en stor ting som blir brukt mye nå. Det er mange jenter som kutter seg. Blandt annet for selvtillit selvfølgelig, gutter og kjærlighetssorg. Vi jenter er jo utrolig sårbare. En gutt kan si at vi er tykk for TULL. Jenter med dårlig selvtillit tar det inn på seg med en gang. De begynner kanskje å slanke seg eller spise så lite så mye.. kanskje til å med slutte så spise, selvom de kanskje ikke er så tykke. Også kan de jo kanskje begynne å kutte seg enda mer.. kanskje det til slutt ender med selvmord. Så vær så snill jenter og gutter, ikke tull med sånne ord som kan såre. 

Redd, Redd for at gutter ikke skal like deg for den du er. Redd for å snakke, redd for å vise kroppen sin. Tenker at den ikke er bra nok. REDD for å være seg selv. Redd for å møte nye mennesker. Redd for å ikke bli godtatt.Redd for å ikke få NOEN likes på profilbilde sitt eller redd for stygge kommentarer.  Hvorfor skal man være redd for alt dette? Kan man ikke få lov til å være  seg selv uten at en skal kommentere en liten detalj. Vær den dere er jenter også gutter selvfølgelig. Dere er fine som dere er:)

GUTTER, Mange jenter er redde for å bli avvist av enn gutt. Også at de ikke er bra nok for dem. Gutter i 13+ alderen er utrolig opptatt av ossen kroppen til jentene er. Kroppen skal være fin og "deilig" som guttene sier. Noen gutter tenker faktsik mer på kroppen til jentene, enn på personligheten. Noen jenter har kanskje ikke puppene eller rumpa guttene vil ha, men kanskje har en super personlighet. Også får kanskje jenta høre av gutten at hun ikke har den perfekte kroppen.. det er noe av det værste en jente kan høre av en gutt. Ikke koselig i det hele tatt. Men jenter, husk dere er perfekte på deres egenene måter. Det mener hvertfall jeg! 

Live the life you live, and enjoy it! 

For dere som kutter dere; Prøv å hør på en sang du blir glad av, være med venner som støtter dere, gjør det som gjør deg glad sånn at du "glemmer" å kutte deg. Snakk med en venn når du er lei deg. En du stoler 110% på. Dere er verdt så mye mer enn dere tror, det er så mange fler som er glad i dere enn dere tror. husk det. Tumblr_lbyq4ljxuo1qbvclqo1_500_large

 

håper der likte innlegget og gjeeeerne del det videre. BE YOURSELF8 kommentarer

Postet av:

Daniel Sivertsen - Hverdag & Fotoblogg

Dato: 24.08.2012 Klokken: 20:35

Utrolig fin blogg du har,stå på videre med den! Har linkerunde på bloggen min nå,melde deg på? :-D

Postet av: Vilde <3

Dato: 24.08.2012 Klokken: 20:37

Fin blogg og et kjempe fint innlegg <3 Blir veldig glad for kommentar tilbake <3

Postet av: Lisa Bergland

Dato: 24.08.2012 Klokken: 20:46

kjempebra skrevet josefine:))<3

Postet av: Marte

Dato: 24.08.2012 Klokken: 20:52

Viktig tema, og veldig bra skrevet :)

Postet av: juthamat chamsoongnern

Dato: 24.08.2012 Klokken: 20:53

Enig i det meste du skriver. c-: Men det er faktisk ikke alle gutter som bryr seg om den 'perfekte kropp'. I hvert fall ikke de på mitt trinn de er 14-15 år gamle apekatter som bryr seg mest om jenta har personligheten og humor. Klart, utseendet er jo litt viktig for dem fordi det er det første de legger merke til ved en person. ;-D Men bra innlegg av deg, det skal du ha.

Postet av:

Dato: 24.08.2012 Klokken: 22:26

å ha dårlig selvtillit er helt jævlig, man går å tenker på om man ser bra nok ut, om kroppen din er fin nok og man sammenligner seg med alle andre, kjenner godt til der! du skriver utrolig bra!!
-

Postet av: SofieFjeldstad

Dato: 25.08.2012 Klokken: 15:10

Superfin blogg og bra innlegg! Ta en titt innom min blogg også?? 💜

Postet av: Melissa

Dato: 30.08.2012 Klokken: 14:50

Utrolig bra skrevet og et bra tema og ta opp! Stå på videre :)) Digga bloggen :))

Hadde satt pris på en kommentar tilbake :))

Skriv en ny kommentar

hits