Blogg

Party in tha houseee

HEEEI BLOGGEN!!!!

Ååååå!! Er så lenge siden jeg har vært her nå!!!! Men jeg glemte passordet mitt, men fant det ut nå. Hihi. I dag spiste jeg spasertur til middag og gikk en spagetti:) det var alt for i dag.


SNX BLOGGLESERE ELSKER DERE S MYE NATTA SES I MORGEN VET DET VAR SKRIVEFEIL MEN DET GÅR BRA FOR DERE IKKE SANT? JA HADET

skole!!!! og ukas blogg

ÅHHH.. er dritt lei skole!! I norsken fikk vi 12 oppgaver ellerno.. noe jeg ikke skjønte en dritt av! men jaja, må nok bare gå på skolen! 

UKAS BLOGG BLE, LOVELOYNING.BLOGG.NO!! 

Hun er venninna mi og hun har en super blogg! Gå inn på den! 
en header jeg lagde til henne.. hehe :)


LINKERUNDE

Nå tenkte jeg å ha en linkerunde hver uke eller hver annenhver uke. Så det er bare å melde seg på, så velger jeg helt tilfeldig :)
LYKKTIL :)


Hjemme

Hallo!

Jeg kom hjem for 1time siden ellerno sånt? Det har vært utrolig koselig hos Hedda. Vi har gjort masse på en ganske kort tid. Idag spiste vi jordbær og popcorn dyppet i sjokolade. åhh, det var så utrolig digg! De fleste har sikkert smakt jordbær dyppet i sjokolade.. men det er sikkert ikke sååå mange som har smakt popcorn dyppet ii sjokolade. Hvis dere ikke har det, burde dere! Det var kjempe godt! 

Mens vi spiste det så, så vi på bratz(?) vi ville være litt barnslige, så da satte vi på den. Morrsomt! hahaha. 


bestevenn :-)


chiller hos Hedda

Hallo!

Idag skal jeg sove hos Hedda. Hatt det utrolig koselig. Vi var på kino og så på madagaskar 3 med kusinene til hedda (6år) også moren til Hedda. Kjempe bra film egentlig, elsker sånne filmer! Istid og alle sånne lism. Når vi kom hjem til Hedda var Mathea og Fanny (kusinene) så utrolig umulige.. hahah! men de var utrolig søte da. Jeg og Hedda har tatt en del bilder så det kommer under. 

*
åhh, verdens beste! det var sykt godt. Frappuccino iskaffe!

herlig dag med bestevennennnn da!

gjort idag da?


selvtillit, kutting, redd, gutter og ALT

Nå skal jeg skrive litt om selvtillit og alt som følger med til det.  Det er mange som sliter med dårlig selvtillit, jeg er faktisk en av dem. Hvorfor jeg skal skrive om det er fordi det er faktisk helt forferdelig. 

Jeg kjenner mange med dårlig selvtillit. Noen av dem kutter seg også. Noe som faktisk er litt vannskelig for meg, siden hun ene er en god venn av meg. Hun jenta er en utrolig herlig jente også prøver jeg å være en god venn, men det er ikke alltid så lett. Jeg håper og trur at hun vet at jeg er der for henne uansett. 

Selvtillit har flere små ord inni seg. Kutting har en del av selvtillit, folk kutter seg. Å være redd og ikke tørre så mye, flauhet har en ganske stor del av selvtilitt. Også er det masse mer. Så jeg har tenkt til å skrive litt om alt sammen.

Kutting, Er en stor ting som blir brukt mye nå. Det er mange jenter som kutter seg. Blandt annet for selvtillit selvfølgelig, gutter og kjærlighetssorg. Vi jenter er jo utrolig sårbare. En gutt kan si at vi er tykk for TULL. Jenter med dårlig selvtillit tar det inn på seg med en gang. De begynner kanskje å slanke seg eller spise så lite så mye.. kanskje til å med slutte så spise, selvom de kanskje ikke er så tykke. Også kan de jo kanskje begynne å kutte seg enda mer.. kanskje det til slutt ender med selvmord. Så vær så snill jenter og gutter, ikke tull med sånne ord som kan såre. 

Redd, Redd for at gutter ikke skal like deg for den du er. Redd for å snakke, redd for å vise kroppen sin. Tenker at den ikke er bra nok. REDD for å være seg selv. Redd for å møte nye mennesker. Redd for å ikke bli godtatt.Redd for å ikke få NOEN likes på profilbilde sitt eller redd for stygge kommentarer.  Hvorfor skal man være redd for alt dette? Kan man ikke få lov til å være  seg selv uten at en skal kommentere en liten detalj. Vær den dere er jenter også gutter selvfølgelig. Dere er fine som dere er:)

GUTTER, Mange jenter er redde for å bli avvist av enn gutt. Også at de ikke er bra nok for dem. Gutter i 13+ alderen er utrolig opptatt av ossen kroppen til jentene er. Kroppen skal være fin og "deilig" som guttene sier. Noen gutter tenker faktsik mer på kroppen til jentene, enn på personligheten. Noen jenter har kanskje ikke puppene eller rumpa guttene vil ha, men kanskje har en super personlighet. Også får kanskje jenta høre av gutten at hun ikke har den perfekte kroppen.. det er noe av det værste en jente kan høre av en gutt. Ikke koselig i det hele tatt. Men jenter, husk dere er perfekte på deres egenene måter. Det mener hvertfall jeg! 

Live the life you live, and enjoy it! 

For dere som kutter dere; Prøv å hør på en sang du blir glad av, være med venner som støtter dere, gjør det som gjør deg glad sånn at du "glemmer" å kutte deg. Snakk med en venn når du er lei deg. En du stoler 110% på. Dere er verdt så mye mer enn dere tror, det er så mange fler som er glad i dere enn dere tror. husk det. Tumblr_lbyq4ljxuo1qbvclqo1_500_large

 

håper der likte innlegget og gjeeeerne del det videre. BE YOURSELFTing jeg hater/missliker

Jeg hater at jeg er så usunn. Jeg spiser ikke så mye godteri, men jeg spiser mat som er usunt. Jeg syntes det er skikkelig dumt, å jeg prøve å bli sunnere, men det er utrolig vannskelig.
Jeg hater at jeg bruker pengene mine på tull. Jeg bruker pengene mine på ting jeg ikke trenger. Også bruker jeg aldri pengene mine på store pengesummer, men når jeg kjøper mye billig da blir det tilslutt masse penger. 
HATER ";)" TEGNET!!!!!!!!! SLUTT MED DET VÆR SÅ SNILL!! 
Jeg hater kjedelige skoledager. Ikke at jeg får gjort noe med det, men det er en ting jeg hater. Jeg blir trøtt og gretten hvis det er utrolig kjedelige skoledager. 
Jeg hater å ha dårlig tid/å stresse. Jeg står alltid opp tidlig i skoledagene, selvom jeg kanskje ikke trenger det, fordi jeg hater å ha dårlig tid. Jeg blir stressa og da må jeg alltid løpe. Også kommer jeg alltid 5-10min før bussen går. 
Hater at gutter har humørsvigninger!! Sier vell seg selv
Jeg hater når jenter er bitchier. Alle jenter kan selvfølgelig være bitch en gang i blandt, men når det gjenntas mange ganger begynner det å bli irriterende. Også er de litt søte da og begynner å le noen ganger jeg :)) hehe 
Jeg hater 99'ere som trur de er kulere enn alle andre. NO HATE. Jeg har ingenting i mot 99'ere, bare så dere vet det, men når 99'ere bitchblikker deg og trur de er kulere går det over streken. Håper dere ikke missforstår.  
Jeg hater å hyperventulere. f.eks hvis jeg løper bip-testen, også begynner jeg å hyperventulere. hmm, ikke gøy! Jeg vet jeg kan mer også kommer det.. arg!
Jeg hater hodepine. Får det ikke så mye men, liker det ikke fordet!

Jeg hater at jeg Hater de fleste bilder av meg. Liker ikke så mange bilder av meg selv.. Begynner å bli irriterende. 
Jeg hater når jeg får frem ting feil. f.eks at jeg sier en ting, også mener jeg det ikke frekt eller negativt.. også tar den personen det SKIKKELIG negativt og frekt, og da kommer dramaet :/
Jeg hater å rydde mitt EGET rom. Går ganske fint med venninner sitt rom, men når det gjelder mitt eget.. nopp, HATER det. 
Jeg hater å ikke få sove. Jeg bare ligger der,også vet jeg at alle andre i huset sover. Føler meg skikkelig alene. 
Jeg hater at jeg irriterer meg over så mye.  Føler at jeg irriterer meg over så mye og så mye som er småting. JAJA.. samma det :)

Det var det.. håper dere lærte noe nytt om meg! ahhahaaha


Massasje

Hallo alle sammen :)

I dag var det 3 skoledag. Var ikke så spess dag egentlig. I gymmen startet det med at vi ikke kom oss inn i gymsalen fordi det var låst. Vi sto kanskje ute i 15-20 min ellerno. Jeg var nesten ikke med på noe da, siden jeg hadde så vondt i beinet. Det var en skikkelig hard gymtime. Når jeg kom hjem sovna jeg nesten med en gang. Jeg var så sliten og trøtt. Usikker på hvorfor da. 

Jeg har vondt i nakken så jeg tok litt massasje istad. Vi har en sånn massasje stol. Var skikkelig deilig egentlig, men hjalp ikke så mye. heheheh. 
Sånn ser den da ut. :)

Hva har du gjort idag?
Har du massasje stol? 

skoledag 2

Hallo!

Idag var det 2skoledag. Da tok vi klasse bilde og portett bilde. Jeg ble sykt missfornøyd, så det kommer ikke ut på bloggen! Også hadde vi bare LITT skole, nesten ingenting! Så det var ganske gøy. Det var utrolig varmt idag såe, jeg kokte i hjel. Lærerne vi har fått virker veldig snille men kanskje litt strenge også, noe som er bra. 
Når jeg kom hjem idag, gikk jeg ut på også begynte jeg å sette på bokbind. Følte meg kjempe flink. Også etterpå skal jeg på trening, da skal vi ha bip-testen. åhh, hater det. Utrolig slitsomt! Men jaja, må jo igjennom det en gang. Ønsk meg lykke til! :)


Her sitter jeg ute å tar på bokbind. 


Det fine væreeeet!

Hva syntes du om bildene?
Hva har du gjort idag`?
 

Taylor Swift

Da har blogg.no en "konkurranse" som jeg har meldt meg på. Det man kan vinne er en Taylor Swift parfyme. Hvor bra premie ekke det? Jeg er jo fan av Taylor så tenk å vinne en sånn en ;**** 

Hvorfor jeg vil vinne er fordi jeg er fan av Taylor og det er en utrolig bra premie. Håper jeg vinner!!!!!


SYKT PEN!!

første skoledag.

Hallo, da var første skoledag i gang. Vi starta kl 09:00 også slutta kl 12:00, så det var en ganske kort skoledag. Det skjedde ikke så mye idag heller, egentlig. Var ganske kjedelig, siden vi bare henta bøker også hadde vi en "navnelek" siden vi fikk en ny jente idag, en som heter Kaja. Utrolig søt jente :)

Etterpå skal jeg på trening. Så ja.. har ingen bilder for dagen. 


Jeg har kåret vinneren av shortsen, det ble Nora Gjestvang. Hun er bestevennen min, men jeg gikk inn på random.org, så det var helt tilfeldig!Dere kan få bevis hvis dere vil ha det :)

overnatting

Lite innlegg!!!!

Hei, nå skal Hedda sove hos meg. Vi har spilt 2kamper idag. Tapte begge, men får ikke gjort noe med det. Vi er da i B sluttspill, ikke at dere skjønner så mye av det, hvis dere ikke spiller håndball. Men vi skal spise nå. Kanskje det kommer et innlegg i kveld. Vi skal se på film og kose oss!! 
Tilfeldige bilder

 

Bilder fra bursdagendet kommer fler :))) 

Hva syntes dere om bildene?

Bursdag

Hallo alle sammen :)

Igår var jeg på bursdag! Det var så utrolig koselig. Jeg var på bursdag til Siri og Nora, de går på håndballen min. De hadde invitert alle på laget og alle i klassen sin. Så var hyggelig å møte de i klassen dems :) Bursdagen starta 18:30 og jeg var hjemme 00:02. Hehehe. Det var kjempe gøy assa, når jeg får taki noen bilder lover jeg å legge det ut.

Vi fikk så gode kaker. Og god mat. Selvom det ble en SKIKKELIG matkrig, var det gøy. Jeg fikk en cupcake rett i annsiktet, og den hadde MASSE krem på seg.. så jeg, Kristin, Nora og Josefine hadde vår egen cupcake krig. HAHAHA. Vi lekte boksengår, det var suuuuuper gøy. 


gammelt bilde.. 

Hva skal dere i dag?
Har dere vært på en bursdag i det siste? 

Tatt noen bilder til dere

Da har jeg og Fam vært ute å tatt litt bilder til dere. Håper dere liker bildene, også at dere liker redigeringen. Bildene er tatt med ipaden. 

Hva syntes du om bildene?
Hva har dere gjort idag? 

Ut med Fam

Hallo. Idag skal jeg ut med Fam. Var med henne i 2timer i går. Heheheh, veldig lite, men jeg skulle på trening så det ble litt lite tid. Også har jeg laget wants plakater.. Bare å siifra hvis dere vil se den. 

Er ikke sikkert det kommer flere innlegg men det kan hende. Jeg skal på bursdag i kveld også.. såe usikker på om det blir noe  blogging. Ble Hvertfall 2innlegg idag, det er vel bra det?


bestissenmiin <3

Hva skal dere i dag?
Vil dere se "wants" plakaten? 

outfiten fra i gårBukse// Bikbok - Genser// gina tricot(Fam sin) - Olavest// Carlins (egentlig olajakke)

 

God morgen

Hallo! 

Idag sto jeg opp veldig tidlig. Eller jeg sto opp for 5min siden ellerno. Jeg syntes at det er tidlig, hvertfall når jeg har fri. Nå har jeg nettopp spist frokost, også skal jeg snart rydde rommet. Når jeg er ferdig med å rydde rommet skal jeg møte Lotte. Det er nesten 2måneder siden jeg har sett henne, så det blir sikkert kjempe koselig å se henne igjen.


Lotte og meg :))

Hva skal dere idag?
Båttur med Hedda!

Hallo herligheter!

idag har jeg vært med på båttur. Så har derfor ikke blogget. Føler jeg nesten aldri blogger, men har rett og slett ikke så mye tid, beklager det. Tilbake til overskriften. igår ringte hedda meg og spurte om jeg ville være med på morfaren hennes sin båt, noe jeg selvfølgelig ville. Så da kom dem og henta meg litt over 11 trur jeg. Så kjørte vi til der båten var. Det var døds koselig å være med. Kommer mangee bilder de nermeste innlegg :))

varmt idag

Er jeg ikke utrolig flink til å finne på overskrifter? haha.. 

Idag dro jeg til Hedda i halv 2-2 tiden. Det var så varmt idag så jeg hadde med meg bikini, håndkle og popcorn, så vi solte oss og poppa litt popcorn. Det var så utrolig koselig og deilig å bare ligge der å slappe av. Så vi avtalte å gjøre det igjen,hehe! Vi filma litt, så håper Hedda redigerer den. HINT HINT, HEDDA. Etterhvert kom besteforeldrene hennes til henne og de hadde verdens søteste hun, som het Tara. Utrolig herlig hund.  Siden det var så  varmt tok vi å spylte henne ned, hun var litt redd for strålen.. men vi fikk henne litt inni den, så slapp hun å være sååå varm. Også lagde vi oss litt is. Saftis altså. Vi tok Villa brus oppi, NAM det var utrolig godt. Herreguuud! 

Jeg og hedda glemte å ta bilder.. så det ble dessverre ingen bilder av dagen. Unnskyld for det!! 


er jeg ikke deilig.. hahaha! loveu bebbiii

KOM MED FORSLAG TIL MÅ GJØRE VIDEO I INNLEGGET UNDER!!!!Må gjøre video!

SEND inn forslag til må gjøre video. Den skal bli filma løpet av uka, trur jeg. Så send inn de minst sprøeste forslagene. Vi lager den hvis vi får over 20forslag. Så kom igjen, vær så snill!
LITT om spania

Hallo! 

Nå skal jeg fortelle litt om hvordan jeg hadde det i Spania. Jeg forteller ikke dager etter dager, husker ikke så godt. haha + har nesten ingen bilder på pc'en fra ferien. 

Dette trur jeg var verden beste ferie. Jeg koste meg hele tiden også hadde jeg jo Hedda der, så det var jo ikke så kjedelig i og med at vi ikke sov på et hotell, men i en leilighet. Det var litt anderledes men utrolig koselig sted. Det var 4basseng der eller no.
Det var faktisk ikke alltid varmt der. Eller det var jo selvfølgelig varmt, men det var overskyet 2-3 dager ellerno. Så ble det klart igjen etter 2-3 timer på standa. Vi var kanskje 5dager i bassenget til sammen, også resten på stranda. Det var sykt mange gutter som kom bort til oss å sa hei også var det mange som sto bare å glante. Jeg og Hedda lo som bare det. 

På kveldene var jo enten ute å spiste også 1 eller 2 ganger var vi hjemme hos oss å spiste. Vi spiste jo med Hedda og dem hver dag, noe som var utrolig koselig. Håper dere fikk vite litt mer om ferien min i Spania. Jeg er utrolig dårlig på å fortelle så beklager for det.  
 


svar på spørsmålsrunden del 2

Hvorfor blogger du ?? :) Fordi jeg syntes det er gøy.

Hvorfor vil du fortelle verden hva du gjør ? Tenker liksom ikke på det på den måten, hvis du skjønner.  Også er det jo morsomt å skrive hva jeg har gjort og få kommentarer ogsånt.

Liker du Justin Bieber ? JAAA

Liker du One direction ? Har ikke noe i mot dem, men de er ikke den største favoritten.

Justin Bieber eller One Direction ? :) Justin Bieber.

Når kårer du vinneren av shortsen? Når litt fler har deltatt.

Hva liker du og gjøre på fritiden ? Håndball, blogge og venner.

Favoritt film ? Vet ikke helt jeg (:

Favoritt blogg? :) l0ve.blogg.no / erica kvam.

Hvem er dine bestevenner? Lotte og Hedda er de beste, men har andre også.

Hvor høy er du? 1.68 trur jeg.

hvilke hårprodukter bruker du? Bruker liksom bare shampoo og balsam.

forbildet ditt? Håvard Tvedten og Camilla Herrem.

hva synes du om Justin Bieber? Verdens beste sanger, kjekk og alt det der.

Favoritt sang? DE FLESTE FRA JUSTIN BIEBER.

Hvilken/ hvilke blogger leser du? L0ve, torhiiild, mlp, suniiie, betinabf, reej, vbr, datuvance, fampau, kattekarro1 og loveloyning.

Bestevenn/venner? Har mange venner, men har to aller beste venner lism. Det er Lotte og Hedda.

Hvilken land har du vært i? Orker ikke å tenke.

Favoritt sted å dra til i ferien/ferier? Spania kanskje.

Liker du Justin Bieber? Ofc.

Hva synes du om Cody Simpson? Kjempe flink til å synge.

hvor lenge har du gått på håndball? 7-8år trur jeg.

hvilket lag går du på? LILLESTRØM!!!! <3<3<3<3<3<3

hvilken plass spiller du på? Ving.

hvor mange ganger i uka trener du/dere? Vi har trent 4 denne uka.

hvem syntes du er den beste på laget ditt? Alle er kjempe flinke!!

 
Dette er meg, Josefine, Anne Marit og Oda. 

er du på første eller andre laget, hvis dere har to lag? Har ikke to lag.

savner du en bestevenn som har gått bort eller måtte flytte? Fam, kusina mi. Hun flytta jo, jeg savner jo henne for hun er jo både bestevenn og kusine. Så ja.

du er veldig pen. Hvordan sminke bruker du? Oj, tusen takk. Kan lage et innlegg eller video av sminken jeg bruker til vanlig. 

 

NOE MER DERE LURER PÅ? :D


IPad innlegg

Jeg er så utrolig lei meg for at jeg ikke blogget i går eller ikke tidligere idag. Men dere aner ikke hvor lite jeg sitter foran pc'en. Jeg har faktisk ikke sittet på den. Sitter kanskje 1time foran ipaden hver dag.. Ikke det engang. Og det er en hel dag! Så i morgen blir det antageligvis ikke blogging fordi jeg skal på tusenfryd også etter det skal jeg ut å spise med verdens beste jenter. Kommer til å bli utrolig koselig.

Igår var jeg med Hedda også var jeg på trening, så ble null og niks blogging.. Også idag var jeg med Oda og Hedda også var jeg på trening så det ble null og niks blogging før nå. Jeg har tenkt masse på bloggen! Men har bare ikke hatt tid til å poste et innlegg. Også har jeg fått mange spørsmål og tips til hva jeg kan blogge om, så det kommer til å bli mye flere innlegg og mye bedre blogging.

Jeg håper jeg fortsatt har noen lesere også skal jeg svare på spørsmålsrunden i nærmere fremtid.. Hahaha! Neida, skal få gjort det så fort som mulig!

Hva skal dere i morgen?

VARMT

hallo

Idag har det vært skikkelig varmt ute, egentlig. Først så gikk jeg og Hedda til Simon og Thomas, der satt vi bare å kjeda oss, og ikke gjorde en dritt. eller vi spilte litt fifa, jeg EIDE. hahaha! sant. Når klokka var 2-3 tiden så gikk jeg og Hedda hjem, så spiste vi litt også møtte vi Simon igjen. da dro vi rett til Hedda og kasta litt på mål. Når vi hadde gjort det en stund gikk vi på rommet til Hedda og spiste litt is. Vi gjorde egentlig ikke noe spesielt, men så måtte jeg og Hedda hjem å spise så vi gikk hjem til meg. 

Nå skal vi ta bilder, snakkes!sminkefrie og trøtte, ikke dårlig.

Hva  har dere gjort idag?


Heddaaa

hallo!

idag skal Hedda sove hos meg. Kommer til å bli kjempe koselig, vi skal kanskje leie film også kommer vi sikkert til å lage noen videoer. hahahaa! Jeg og Hedda var i kjenn bakken og bare slappet av, utrolig deilig i dette været egentlig. Så jeg har egentlig ikke mer å si, KOM MED FORSLAG TIL HVA JEG KAN BLOGGE OM DAA, VÆR SÅ SNILL :))


 

Hva har dere gjort idag?

Dere er herlige

Hallo verdens beste lesere. 

Dere er herlige alle sammen, dere spør om spørsmål, noe som jeg setter utrolig pris på. Spør om det dere lurer på, enten svarer jeg i kommentarfelte tilbake, eller så lager jeg et innlegg hvis mange spør om det samme. Dere kommenterer positivt, jeg trur ikke jeg har fått noen haters enda, eller de kommenterer det hverfall ikke, noe som er utrolig bra! Dere får meg i blogg humør og da blogger jeg mye mer. Tusen takk. Jeg syntes lerere fortjener å få ros, så da lagde jeg et innlegg. 

Gjerne kommenter hvaa dere vil ha mer av, fordi det er litt vanskelig å finne ut hvaa jeg skal blogge om noen ganger. så vær så snill å kom med innspill. DERE ER BEST <3<3<3<3<3


<3

Også hvis dere lurer på når konkurransen om å vinne TOPSHOP shortsen skal kåres så er det for få til at jeg kårer den.

Hva har dere gjort idag?

 


Ut å løpe

Hallo lesere! 

Da skal jeg ut å løpe igjen. Nå skal jeg løpe med Hedda da, også skal vi løpe i trappene på marikollen. Det blir gøy, jeg syntes det alltid er skikkelig gøy og jeg gir alt når jeg løper i trapper.Vi skal jo først løpe litt for vi må varme opp først. 

Jeg er litt usikker på om jeg får blogget noe mer idag fordi jeg skal kanskje på norwaycup også gidder jeg ikke å sitte inne på pc'en hele dagen, er jo ikke så lenge til vi starter på skolen igjen. Uheldigvis! tatt med ipad, sorry for dårlig bilde.. 

 

Hva skal dere idag?
Skal du ut å jogge?

 

Daffedag til tusen!

Hallo!

Idag har jeg og Fam daffedag til tusen, sånn seriøst likosm. Vi har på oss de daffeklærene, legger ut bilde lengere ned. Vi skal lage lapper også skal vi kanskje leie en film så det blir skikkelig kos. Vi skule egentlig på Norwaycup idag, men siden det regner og det er så grått ute, ble ikke det noe av. Jeg og Fam sitter å hører på Justin Bieber sine sanger, elsk!

I'm in heaven, mange av dere vet sikkert hvem Carolinemaria.blogg.no er. Ihvertfall så er hun en av forbildene mine og hun er en suuuper blogger også gjett hvem som kommentere bloggen min? jo, nemlig caroline maria. Åhh, jeg ble så glad :)) men nå må jeg forte meg, vi skal starte å lage lapper nå.Hva skal dere idag?

egentrening og jordbær

Hallo!

Idag har jeg og Fam løpt oss en tur, også løp vi intervaler. Når vi var ferdig med det og hadde kommet hjem så tok vi litt styrke. Det var kjempe deilig egentlig. 

Når vi var ferdig med styrken så dro vi på joker å kjøpte litt jordbær og kokesjokolade. Det var såå godt å dyppe det. Også var det jo litt godt etter trening. Nå så skal vi gå å kle på oss, også skal vi gå ut! Her kommer det noen bilder ihvertfall.

innskjøpsvideo fra oslo

her er videoen, håper dere liker den :)

 

herlig dag med beste kusinaa

Hallo! :)

Idag var jeg i Oslo med Fam. Det var utrolig koselig,  så det må vi gjøre igjen. i natt sov vi på trampolina, det var faktisk ikke noe kaldt (eller pittelitt). Først så, så vi på landskampen. Når kampen var ferdig så begynte vi å gjøre oss i stand siden vi er alltid skikkelig treige. Vi lagde jo noen videoer også, ehee. Når vi endelig var ferdig med alt så gikk vi ut og ordna til vi skulle legge oss. På starten var det egentlig skikkelig ekkelt og skummelt å ligge der, og høre på alle lydene. Det følter lism ut som at mange sto å så på oss eller gjemte seg. ahah. Det gikk jo ganske fint etterhvert, men Fam syntes det var litt kaldt så vi gikk inn å henta dyna hennes, drikke til henne og kjeks til begge, hehe. Jeg frøs ikke og jeg var ikke tørst, så. 

når vi sto opp så måtte vi være ganske skjappe siden vi skulle dra kl 10:00. Vi tok bussen 10:38 og satt der 30min, de 30minuttene gikk skikkelig fort egentlig. Så når vi var fremme så gikk vi til Oslo City. Vi fant egentlig noe med en gang, det kommer video etterpå eller i morgen. Så da vil jeg ikke si noe mer om hva jeg har kjøpt, for det skal jo være en overaskelse. BTW, så kjøpte jeg nesten ingen ting, ahha! 

OUTFIT//
Bukse- Bik Bok // Genser- monkey // Kjede- Clair's 


Norway cup og OSLOO

Heisann :)

Nå er jeg hos Fam og idag har vi vært på norwaycup. Det var kjempe koselig og vi møtte mange kjente, det var også mange kjekke der dae.. hahah! Vi møtte noen fra trinnet mitt som vi gikk litt rundt med og ja. Vi prøvde en lapp maskin, der man skal fange sånne lapper og da er det om å gjøre å fange flest, hvis man slår rekorden så vinner man premier. Også så vi på noen kamper.

Når vi kom hjem til Fam fant vi ut at vi ville dra til Oslo i morgen. Så det blir en liten tur dit for å shoppe LITT og bare kose oss! så er ganske usikker om det blir blogging i morgen. KANSKJE mobilblogging :) får håpe det da!kusina på besøk

Hei kjære lesere ♥ 

Nå er kusina mi her, hun heter Fam og hun har også blogg gå inn HER. Vi har vært ute å tatt bilder og laget videoer. Så det kommer mest sannsynelig noen videoer, hvis jeg får til redigeringprogramet. arrg, irriterende at det ikke går :( men men, vi får se om jeg får det til. 

Imorgen skal vi på norwaycup, vi skulle egentlig dit idag, men vi gadd ikke alikavell. Så hvis dere ser oss i morgen gjerne kom å si hei :) Også skal vi kanskje sove ute inatt, så da skal vi filme og alt sånn. FØLG MED. JEG lover at det skal komme hvertfall 1innlegg til idag, så det er bare å være på bloggen, heheh! 

noen av bildene;
outfit//


Vest// carlings, Singlett// new yorker (i spania), Shorts// ?

Outfit//


Vest// bershka (MIN) Shorts// Gina tricot (MIN)Hva skal dere idag?
 

Grønne pannekaker

Hei dere! Idag har jeg vært på senteret med søsta mi. Når jeg var der leita jeg egentlig bare etter koster(til id puddere) fant ingen som jeg likte 100% så da ble det ingen kost til meg. Også leita jeg etter noen fineee henge øredobber på gina. Fant egentlig ingenting der heller. Hvis noen finner noen FINEEE henge øredobber, kommenter!!Så gikk vi inn på bikbok, også trengte jeg jo ny bukse, men det var jo ikke det føste jeg tenkte jeg skulle kjøpe nå da, men jeg fant en syyykt fin en til 99kr, ååh jeg var så glad. Ulrikke kjøpte jeg en hun også. HAPPY KIDS. 

over til overskriften. Til middag idag lagde jeg meg faktisk GRØNNE pannekaker. Det smaker jo ikke noe annerledes bare ser litt eklere ut. ehh. 


// den er grønn, men syntes ikke såå godt! dumme meg glemte å ta bildet av det når alt var ferdig. Beklager det!

 

fortsett å meld dere på konkurransen min! meld dere på HER

KONKURRANSE, VINN EN TOPSHOP SHORTS

Hei alle samen! Nå skal jeg ha en konkurranse, der dere nemlig kan vinne en TOPSHOP SHORTS!  den er helt ubrukt, jeg fikk den i gave, men den passa ikke helt til meg i formen. Da gir jeg den heller bort enn å slege den eller kaste den.

Hva må jeg gjøre for å vinne? 

  1. Du må like/dele dette innlegget. 
  2. Like facebook pagen min HER 
  3. Kommentere e-posten din, navnet ditt og bloggadressen(hvis du har)

trekker du en TILFELDIG vinner. 

 

lykke til!!

fint vær, men ikke gjort en dritt


Sånn ser været ut i Lørenskog, fint men litt grå skyer.


SÅNN KOMMER DET NÅR JEG SKAL ÅPNE WINDOWS LIVE MOVIE MAKER!! HELP ME.. 

 

dagen idag kommer til å blir kjedelig. Så nå har jeg tenkt til å å ut å skyte litt på mål. kos dere masse idag, ikke kjed dere så mye som meg. Kan dere komme med noen forslag til hva jeg kan blogge om? Har ingen ting å blogge om akkutatt nå. 

Hva skal dere i dag?
Kan dere komme med forslag til hva jeg kan blogge om? 

funker ikke..

å redigere videoer på windows live movie maker. Eller jeg kommer ikke inn, så det betyr at det ikke kommer video om innskjøpene før det funker. Eller så må jeg spørre Hedda om hun kan redigere den. Også den wants greia må nesten komme seinere. Så bare følg med! 

også gjett hva jeg fikk i posten. Eller jeg forteller det. Jeg fikk nemlig JUSTIN BIEBER BILLETTENE!! i'm in heaven. Jeg gleder meg så sykt. 9måneder til, men en vente tiden klarer jeg å vente for å se han altså! han er perfekt azz. Så nettopp på noen videoer, der han overasker noen fans. Skulle ønske det var meg. Jeg begynte å grine. ehee. 

Idag møtte jeg Simon og Eivind på joker, også gikk vi opp til rolvsrudbanen for å møte Synne. Vi bare så der egentlig, også gikk vi til metro og satte oss ned på burgerking. Så møtte vi Silje og Nicki, så da var jeg og Synne heller med dem, så da gikk vi litt rundt!


gammelt bilde 
svar på spørsmålsrunden! del 1

hva står jkko for? Josefine, Kristiansen (gange 2), Olimb

spiller du noe, som Zelda, Mario, Sims, warcraft? Nej..

noe kule spill på iphone/ipad? Subway surf

hvor mye bruker du på klær og sminke i måneden? VELDIG forskjellig.. hehe

blir du ofte lurt på 1. april? Njaa..

synger du nasjonalsangen høyt når du ser på håndball? JA, hahah! Neida, eller vet ikke

hva synes du om realityserier på tv? noen du liker? Ser ikke såå mye på TV, så vet liksoom ikke helt!!

hvis du skulle forandre én ting i livet ditt, hva var det? Hmm, usikker, ganske mye trur jeg.

er du rar? syntes da ikke det.. J


 
hvem blogger leser du? L0ve, torhiiild, mlp, betinabf, naissweetlife, loveloyning, suniie, carolinemaria, Kajasveen, kattekarro1 og alle de som kommenterer bloggen min.

hvem stoler du mest på? Lotte og Hedda.

hva har du på deg nå? En singlett og en hvit bukse.

hva var det siste du spiste? pølser

hva var det siste du drakk? fanta

har du instagram? ja, "josefineko" follow meg :)))


 

er det noen du kunne ønske du var mere med på fritiden (hvem) ? jaja, mange. Maja blandt annet!! Loveloyning.blogg.no

kan du legge ut bilde av shortsen ? hvordan det ble? :) Kan skjekke om jeg finner et bilde seinere. Har desverre kasta den. Ble utrolig ufornøyd skjønner du.

hva er det siste du kledde deg ut som på halloween/karneval? vis frem/bilde? Husker ikke helt jeg.

kan du slå hjul eller stå på henda? vis :) Kan. kanskje i en video engang

hva liker du å gjøre når det regner? lekser, nintendo, facebook, film, bok, annet? Facebook, blogge, være med venner og kose meg med godis og popcorn.

hva liker du å gjøre i hagen når det er fint vær? ligge og sole, trampoline, basseng, fotball, badminton, annet? ALT, unntatt fotball. Isteden er det håndball azz ^^

hva liker du å gjøre om vinteren? slalåm, snowboard, langrenn, snøballkrig, annet? ALT, unntatt snowboard. OG grille, osv..

 

LURER DU PÅ NOE MER, BARE Å SPØRRE. DET KOMMER DEL 2

Hjemme etter noen herlig 14dager

Hei lesere. 

Endelig er jeg tilbake på bloggen. Savna det litt egentlig, men det ble jo ikke så mye tid til å blogge. Jeg prøvde jo å få inn noen innlegg, men de var ikke de beste og de lengste.. Unnskyld for det! Nå skal jeg prøve å skjerpe meg. 

Det har vært 9(?) herlige dager med Hedda og hennes familie. Noe som helt klart må gjøres igjen. Dagene gikk altfor fort, så vi fikk ikke gjort ALT som vi hadde lyst til da, men det var ikke så farlig egentlig fordi vi fikk gjort masse annet gøy. det ble litt shopping. Brukte vell en 1000 lapp der nede, ellerno. Også var det jo ikke såå dyrt så jeg fikk shoppa mye som var billig. Holder på å lage en innskøpsvideo nå.  men den kommer ut ETTER spørsmålsrunden. Har jo endel spørsmål å svare på i et innlegg. 

Hatt noen fotoshooter ogsåå. NOEN av bildene kommer her; hvorfor så dårlig kvalitet?????? er egentlig ikke sånn...


Koser meg

Wæææ! Sorry. Har ikke så mye tid til å blogge hvis dere skjønner. Jeg er jo på ferie, hehe. Jeg kommer jo hjem snart da så, da blir det mer blogging når jeg kommer hjem!

Jeg får ikke sett statistikken på ipaden, men jeg håper jeg fortsatt har noen lesere da. Jeg skal kanskje ha en konkurranse der man kan vinne en TOPSHOP shorts. Får se ann! Også blir spørsmålsrunden svart på i et innlegg også trur jeg at jeg heller laget innkjøpsVIDEO!

Idag skal vi på "da bruno" å spise. Gleder meg. Har hørt at det er masse god mat, så de blir gooodt!

Jeg koser meg masse her nede med min og Hedda sin familie!

Jippi

Hei, idag kommer Hedda og familien hennes hit til Spania. Jippi, gleder meg sykt. Det er ikke så lenge til de kommer heller. Vi skal lage lunsj til dem, så det blir koselig. De sitter på flyet nå, så de er her kanskje sånn rundt 12-13 tiden.

Vi skal snart ned til bassenget, har kjøpt madrasser og dykkemaske. Så det blir gøy! Vi kan jo ikke være der så lenge da siden vi skal jo lage lunsj, som sagt. Jippihippi!!

Her kommer noen av bildene jeg og Ulrikke tok i overigår.

Ut å ta bilder

Heiiaaa!
Ble dessverre ikke blogging i går, unnskyld. Men blir er lite innlegg nå da.

Idag var vi på standa, først var det overskyet og masse tåke! Men etterhvert kom sola og vi koste oss i hjel.
Nå skal jeg og ulli ta bilder! Hadeee

Stor koser meg

Dette blir et lite innlegg!
Idag har jeg kost meg masse! Var på starbucks også!! Jippi!

Vi var skikkelig uheldige på flyet.. Siden vi satt bakerst ikkesant også var det først 1 som besvimte, så en annen etterpå.. PÅ SAMME FLYTUR LISM!
Stakkars!

INFORMERE DERE

Jeg vil bare informere dere om at jeg ikke kommer til å blogge så mye i spania, det håper jeg dere skjønner. Jeg blir kjempe glad om dere kommenterer og kommer med tips til hav jeg kan blogge om. 

BTW. det kommer til å blir blogging fra ipaden.. der må jeg bruke blogg.no app, som betyr at det ikek kommer full str på bildene! ville bare informere dere.. så dette ble et lite innlegg!! hehe


slenger inn et gammelt bildet av meg og hedda jeg!! haahha.. 


VERDENS BESTE PAPPA

heisann!

Gjett hvem som skal på JUSTIN BIEBER konserten? JEG!!!! Dere luurer sikkert på hvorfor jeg har skrevet verdens beste pappa da, men det var nemlig han som skaffet meg og søstra mi billetter. JEG ER OVERLYKKELIG. Jeg var faktisk litt usikker på om det gikk men ja, nå skal jeg dit! 

Jeg var på rimi for å hente koden kl ca 12:00 også ringte jeg pappa for å be han bestille, det gikk ikke først men så 1time seinere når jeg kommer hjem forteller han at jeg har fått billetter!!!!!! jeg hoppet i armene på han.. jeg ble så glad!! DET ER DEN BESTE BESKJEDEN JEG NOEN GANG KUNNE HA FÅTT!! 

  
senteret!

Heisann!

Idag har jeg vært på senteret å shoppa litt, DERFOR ingen blogging. Jeg vurderer å lage en video om hva jeg har kjøpt, men jeg vil nok ha spørsmålsrunden først.. trur den blir på video. LOVER INGENTING. 

Shortsen som jeg putta i klor i går ble IKKE vellykket så jeg prøver med klorIN idag.. håper det blir bedre. menmen. lager jorbærpai nå. nam!

kjøpte denne, det er 1 av tingene da. hehe

pakka idag også!

Hva har du gjort idag?
 

SPØRSMÅLSRUNDE

som jeg skrev i forrige innlegg,blir det spørsmålsrunde NÅ. så da er det bare å stille spørsmål fa himmel og jord. Jeg skal prøve å få svart på video og så fort som mulig. 
Tilbakee

Heisann, nå er jeg tilbake! 

Jeg håper så mange som mulig fortsatt leser bloggen min, og kommenterer. Jeg trur jeg skal ha en spørsmålsrunde, så det er egentlig bare å begynne å stille spørsmål.spør om alt fra himmel og jord, vær så snill. 

Akk nå sitter jeg å venter på at shortsen min skal bli ferdig med å blekes. Jeg klipte nemlig buksa mi til shorts, også ville jeg bleke den nederst med klor, men det tar UTROLIG lang tid. Så hvis du skal gjøre det så må du ha tolmodighet. Jeg gleder meg hvertfall kjempe mye til å se resultatet. Jeg skal ut å kjøpe nagler snart også. WIHU. Jeg skal også KANSKJE ta konditorfarge på den også.. får se lism. 

Jeg forteller mer om cupen seinere! 
Linkingene

http://lottemalene.blogg.no/

Utrolig fin blogg. Fikk et bra første inntrykk på bloggen siden bildene var kjempe fine! 

http://mariasanni.blogg.no/ 
Suuuuper fine bilder og en kjempe pen jente! En blogg jeg kommer til å lese videre.   

http://trinestrom.blogg.no/ 
fine bilder og mye bilder. BRA første inntrykk! likelikelike. 

http://juliesama.blogg.no/ 
  
Kule og morsomme bilder. Kommer til å lese bloggen videre! Helt klart.

Hva syntes du om bloggene?
Vil du bli linka neste gang?

 

 

 

VIL DU BLI LINKA?

Hallo, nå vil jeg lese OG kommentere noen nye bloggere siden jeg kjeder meg. Så plokker jeg ut i morgen eller når jeg har kommet tilbake fra partille! LOVER å se på alle bloggene som kommenterer! enjoyyyyy


old picture! 


herlig dag med brushan!

Idag var jeg på trening! Startet kl 11:00. Utrolig deilig å trene så tidlig egentlig. Ulempen var at det begynte å REGNE..dritt lei regnet! 

Når jeg kom hjem, spiste jeg og slappet av. + gikk i dusjen rett etter. Så begynte jeg å pakke, er faktisk NESTEN ferdig. Ikke mye igjen nå! jippihippi. etterhvert kom Hedda! Vi gikk ut å tok bilder! Når vi kom tilbake var vi med mamma på strømmen. Vi gikk bare å så litt og TULLA masse,, hehehe! mange av dem kommer her:
She's my bestfriend and i'm proud of it! ily brushan   

Vil bare si tusen takk til alle som leser bloggen min. Vurderer å ha en konkurranse! får se hvor mange som har lyst!  

Klipt meg..

Heisann, Nå kom jeg nettopp hjem. DERFOR sein blogging. 
Først dro jeg og mamma til frisøren for å klippe meg. Jeg var skikkelig redd for at det var veldig slitt sånn at hun måtte klippe mye, men heldigvis klipte hun nesten ingenting.  Håret er mye lettere og friskere, så er utrolig fornøyd. 

Etterpå dro vi på strømmenstorsenter. Kjøpte bare litt småting og tang til partille og litt sånn. kjenner jeg er lei senter nå.. var der i 3timer, det holder i massevis!! 

Jeg skulle egentlig på VG lista etterpå, men siden det regner sånn gidder jeg ikke. Det er så kjedelig å stå å se på klissvåt. Det gjorde jeg for 2år siden. VÅTT. såe, blir ikke noe VG liste på meg i år. 


SMILEEEE.. HAHA

 

Hva skal du i dag?
Skal du på VG lista? 

KEEP CALM AND...

Jeg syntes sånne Keep Calm bilder er så utrolig søte. Jeg har tenkt til å kanskje legge ut 3sånne hver uke. Starter med det hvis dere vil. 

Nå skal jeg på trening. Ville bare stikke innom! hehehehe.... 

Syntes om bildene?
Skal du på trening? 

Pakke og rydde idag

Heisann, Som dere kanskje så i innlegge under så skal Torhild gjesteblogge for meg fra mandag av. Ble kjempe glad da hun sa ja. Tusen takk, igjen Torhild! :) 

Tilbake til overskriften. Ida kommer jeg til å rydde skapet og pakke. Jeg har KJEMPE rotette skap.. hvertfall der treningstøyet er, og det er jo det jeg skal ha mest av. Så jeg må rydde masse også skal jeg pakke det meste. Jeg har jo egentlig LITT god tid. Ikke så veldig, men litt. hehehe. I morgen skal jeg jo på VG lista, men jeg har jo hele dagen først så får sikkert pakka litt da. På lørdag skal jeg ingenting, trur jeg. Så da får jeg jo pakka masse. Søndag får vi besøk siden Ulrikke (søstra mi) har bursdag i morgen. På mandag drar jo bussen kl 08:00..... tidlig!!! menmen. :)) gleder meg bare mer og mer til partille. herreguuuuud! hahaha.


oooooobs.


Nå hører jeg egentlig bare på musikk, drikker iskaffe(3dagen på rad) og blogger, ofc. Så er egentlig bare å starte å rydde og pakke snart. 

Legger ut hvordan man lager iskaffe, etterpå! hold øynene åpne,

Må du rydde i skapet?
Hvor skal du reise i sommer, eller hvor har du vært? 

konkurranse + dagen idag!

heisann, jeg er men i en konkurranse hvor man kan vinne supre premier. Bloggen er kjempe fin i tillegg. meld dere på HER

det kan dere vinne. Noe av det er nesten ikke brukt og noe av det er det. 

 

Idag har det vært en ganske chill dag. 
På morningen i dag gikk jeg inn på bloggen og ordna litt der. Design og litt sånn. Kl 11 ellerno begynte jeg å kle på meg og ordne meg ogsånt, også dro jeg rett til Hedda. Hun var så snill at hun møtte meg, hehe. Når vi hadde kommet inn så satte vi oss på PCn å begynte å redigere videoer. Vi redigerte også iskaffe videoen (som kommer ut snart) og da fikk vi veldig lyst på det, så vi lagde det. NAM. det var kjempe godt. Etterhvert så dro vi til meg, vi var der bare 5min ellerno da.. siden vi dro på metro. Det er veldig mye salg på Gina og BikBok så dra dit!! OG h&m da. Mye salg. Så måtte vi jo seff på Mc' donalds for å kjøpe en mc'flurry. åherregud, elsker det!  Når vi hadde spist opp og litt sånn dro vi hjem til meg, men Hedda var her bare 10min så måtte hun dra hjem.

Skal prøve å få lagd header så fort som mulig!  

 

Hva har du gjort idag?
Har du meldt deg på konkurransen? 

Videoblogg + Hedda!

Heisann, nå er jeg hos Hedda. Vi har redigert videoen ferdig så den kommer under heeer. Snart skal vi til meg og finne på noe der. Kommer til å blogge mer ikveld. Snakkeeees

 

Sommerplaner

Nå skal jeg fortelle litt om hva jeg skal i sommer. Jeg skal nok ikke såå mye, men assa jeg skal jo gjøre noe da i hvertfall. hehehe!

☀ Være med venner og familie. 

☀ VG lista topp 20.

☀ Feire bursdagen til Ulrikke. Hun har egentlig bursdag på fredag, men vi skal feire den på søndag.

☀ Dra til Sverige med de aller beste. Skal spille Partille cup, det er verdens største håndballcup. VI SKAL REPRESENTERE NORGE UNDER ÅPNINGEN!! SYYYKT.

☀ Reise til Spania med Hedda. Hedda og dem kommer 4dager etter oss da.

☀ Trene en del. 

☀ Kanskje dra til Sverige med Lotte!

 

Det var de fleste planene jeg hadde for denne sommern. Kommer sikkert til å blogge i Spania, men ikke i Sverige. Håper en kan gjesteblogge da. 

-josefine  

NY BLOGG (igjen) NYE MULIGHETER

Jeg er så utrolig lei meg for at jeg lager blogger 24/7, men mange av leserne er sikkert nye. Det kommer en video snart, det er om random fakta om meg. Gled dere! Redigerer den i morgen trur jeg? Eller det er Hedda som skal det, fordi hun har MAC.. Heldiiiig.
Nok om det. Det kommer til å komme en del videoer på bloggen og masse bilder (forhåpendevis) jeg blogger fra ipaden.. Så det kan hende det blir små bilder! Eller mindre da. Men det er bra med mindre bilder en ingen bilder?
Kommer til å ordne ned på bloggen i morgen.. Da skal den bli finfin! Heheh
Da snakkes vi i morgen!

Kødde bilde....men hvertfall meg

Meg og Hedda! Loveu

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Josefine Olimb! Legg til som venn

Jeg heter Josefine og jeg er 13år, blir 14 i desember. Jeg kommer til å blogge om ALT mulig, så det er bare å følge med.

hits >