Gjesteblogg

HOLLYWOOD

Hello!
Idag var jeg i Hollywood. vi hadde en planlagt guidet rute på en måte, vi satt for det meste på en buss som kjørte rundt og fortalte litt om endel forskjellige steder. Det var ganske kult synes jeg! Ble litt skuffet over at vi ikke fikk sett det hollywoodskiltet nærme. fikk da heller ingen bilder av det :(( Vi gikk på walk of fame, hvor alle stjernene av kjendiser er. Der hvor de bra folka var, var det alt for mye folk, så fikk ikke tatt bilder av de heller. Ellers så var hollywood en skikkelig livlig by. Masse mennesker, masse musikk, masse kjendiser (haha). Da vi hadde vært i hollywood en stund dro vi til en sånn outlet, jeg fikk kjøpt meg noen nye juicy couture bukser og en genser, så dro vi på target hvor jeg kjøpe golden bronzer fra elf, og noe treningstøy. 

vært i hollywood før ? 

 

Innkjøpsvideo: san francisco

synes ?

island-boston-san franciscoHeihei! Torhild som blogger nå. Jeg sitter atm i lobbyen på hotellet i san francisco og spiser frokost. Det er ikke lenge til jeg resier videre til Santa Barbara, faktisk bare om noen minutter. Skal kjøre ca. 5 timer idag, tror det blir en ganske spennede tur faktisk, haha, vi skal jo kjøre ved kysten, sikkert mye å se på! Blir da ikke noe mere blogging idag, ettersom jeg bare skal sitte i en bil, og det er vanligvis ikke internet i biler, hahaø. Bildene dere har serr er  fra da vi dro til island til første dagen i san francisco. Hatt en fantastisk tur til nå, det må fortsette!

Synes om bildene ?

 

Gjestebloggeren- Torhild

Heisann! 
Torhild her! Sikkert ikke mange av dere som har hørt om meg før, men jeg skal uansett blogge for josefine mens hun er på partillecup. Til alle som lurer på hvem jeg er, så er jeg egentlig en "gammel venninne" av josefine, om man kan si det sånn.. Vi ble kjent for en stund siden, via MSN og felles venner ogsånn, så har jeg egentlig alltid visst at hun har blogget på en del forskjellige blogger, og jeg tror hun også har visst at jeg har blogget. Vi har egentlig ikke snakket sammen på veldig lenge, men det hender at vi har spurt hverandre om litt bloggting ogsånn. Så idag spurte hun om jeg kunne gjesteblogge for hun, faktisk den første som har spurt meg om det! gøy, haha! Jeg heter Torhild Haugen, jeg er 13 år, og kommer fra Oslo. Jeg spiler håndball på fritiden, itillegg til å blogge på min egen blogg. Bloggen min heter torhiiild.blogg.no, jeg er ganske intrisert i sminke, så det er endel sminkevideoer, sminkelooker osv. på bloggen. Jeg skal begynne å blogge da hun har dratt til partille, som er på mandag, men ville bare forbrede dere på at jeg blogger på bloggen hennees fra mandag. Da befinner jeg meg faktisk i USA, california, så det blir blogging derfra. Håper derfor at det er forståelig at jeg ikke blogger 25 innlegg om dagen, siden jeg ikke bare vil sitte inne hele dagen! Ja, fikk plutselig skikkelig skrivesperre, så jeg tror jeg avslutter her! Om det er noe dere lurer på om meg, så er det bare å spørre i kommentarfeltet! 

Om noen har veldig lyst, så kan dere følge meg på instagram (@torhildhaugen), spørre meg om noe på formspring (@torhildmargrete), abbonere på meg på youtube (modulf94), følge bloggen min (www.torhiiild.blogg.no).. //reklame, hhahha


 
 

 

 

hits >