juni 2012

VIL DU BLI LINKA?

Hallo, nå vil jeg lese OG kommentere noen nye bloggere siden jeg kjeder meg. Så plokker jeg ut i morgen eller når jeg har kommet tilbake fra partille! LOVER å se på alle bloggene som kommenterer! enjoyyyyy


old picture! 


herlig dag med brushan!

Idag var jeg på trening! Startet kl 11:00. Utrolig deilig å trene så tidlig egentlig. Ulempen var at det begynte å REGNE..dritt lei regnet! 

Når jeg kom hjem, spiste jeg og slappet av. + gikk i dusjen rett etter. Så begynte jeg å pakke, er faktisk NESTEN ferdig. Ikke mye igjen nå! jippihippi. etterhvert kom Hedda! Vi gikk ut å tok bilder! Når vi kom tilbake var vi med mamma på strømmen. Vi gikk bare å så litt og TULLA masse,, hehehe! mange av dem kommer her:
She's my bestfriend and i'm proud of it! ily brushan   

Vil bare si tusen takk til alle som leser bloggen min. Vurderer å ha en konkurranse! får se hvor mange som har lyst!  

Klipt meg..

Heisann, Nå kom jeg nettopp hjem. DERFOR sein blogging. 
Først dro jeg og mamma til frisøren for å klippe meg. Jeg var skikkelig redd for at det var veldig slitt sånn at hun måtte klippe mye, men heldigvis klipte hun nesten ingenting.  Håret er mye lettere og friskere, så er utrolig fornøyd. 

Etterpå dro vi på strømmenstorsenter. Kjøpte bare litt småting og tang til partille og litt sånn. kjenner jeg er lei senter nå.. var der i 3timer, det holder i massevis!! 

Jeg skulle egentlig på VG lista etterpå, men siden det regner sånn gidder jeg ikke. Det er så kjedelig å stå å se på klissvåt. Det gjorde jeg for 2år siden. VÅTT. såe, blir ikke noe VG liste på meg i år. 


SMILEEEE.. HAHA

 

Hva skal du i dag?
Skal du på VG lista? 

KEEP CALM AND...

Jeg syntes sånne Keep Calm bilder er så utrolig søte. Jeg har tenkt til å kanskje legge ut 3sånne hver uke. Starter med det hvis dere vil. 

Nå skal jeg på trening. Ville bare stikke innom! hehehehe.... 

Syntes om bildene?
Skal du på trening? 

Pakke og rydde idag

Heisann, Som dere kanskje så i innlegge under så skal Torhild gjesteblogge for meg fra mandag av. Ble kjempe glad da hun sa ja. Tusen takk, igjen Torhild! :) 

Tilbake til overskriften. Ida kommer jeg til å rydde skapet og pakke. Jeg har KJEMPE rotette skap.. hvertfall der treningstøyet er, og det er jo det jeg skal ha mest av. Så jeg må rydde masse også skal jeg pakke det meste. Jeg har jo egentlig LITT god tid. Ikke så veldig, men litt. hehehe. I morgen skal jeg jo på VG lista, men jeg har jo hele dagen først så får sikkert pakka litt da. På lørdag skal jeg ingenting, trur jeg. Så da får jeg jo pakka masse. Søndag får vi besøk siden Ulrikke (søstra mi) har bursdag i morgen. På mandag drar jo bussen kl 08:00..... tidlig!!! menmen. :)) gleder meg bare mer og mer til partille. herreguuuuud! hahaha.


oooooobs.


Nå hører jeg egentlig bare på musikk, drikker iskaffe(3dagen på rad) og blogger, ofc. Så er egentlig bare å starte å rydde og pakke snart. 

Legger ut hvordan man lager iskaffe, etterpå! hold øynene åpne,

Må du rydde i skapet?
Hvor skal du reise i sommer, eller hvor har du vært? 

Gjestebloggeren- Torhild

Heisann! 
Torhild her! Sikkert ikke mange av dere som har hørt om meg før, men jeg skal uansett blogge for josefine mens hun er på partillecup. Til alle som lurer på hvem jeg er, så er jeg egentlig en "gammel venninne" av josefine, om man kan si det sånn.. Vi ble kjent for en stund siden, via MSN og felles venner ogsånn, så har jeg egentlig alltid visst at hun har blogget på en del forskjellige blogger, og jeg tror hun også har visst at jeg har blogget. Vi har egentlig ikke snakket sammen på veldig lenge, men det hender at vi har spurt hverandre om litt bloggting ogsånn. Så idag spurte hun om jeg kunne gjesteblogge for hun, faktisk den første som har spurt meg om det! gøy, haha! Jeg heter Torhild Haugen, jeg er 13 år, og kommer fra Oslo. Jeg spiler håndball på fritiden, itillegg til å blogge på min egen blogg. Bloggen min heter torhiiild.blogg.no, jeg er ganske intrisert i sminke, så det er endel sminkevideoer, sminkelooker osv. på bloggen. Jeg skal begynne å blogge da hun har dratt til partille, som er på mandag, men ville bare forbrede dere på at jeg blogger på bloggen hennees fra mandag. Da befinner jeg meg faktisk i USA, california, så det blir blogging derfra. Håper derfor at det er forståelig at jeg ikke blogger 25 innlegg om dagen, siden jeg ikke bare vil sitte inne hele dagen! Ja, fikk plutselig skikkelig skrivesperre, så jeg tror jeg avslutter her! Om det er noe dere lurer på om meg, så er det bare å spørre i kommentarfeltet! 

Om noen har veldig lyst, så kan dere følge meg på instagram (@torhildhaugen), spørre meg om noe på formspring (@torhildmargrete), abbonere på meg på youtube (modulf94), følge bloggen min (www.torhiiild.blogg.no).. //reklame, hhahha


 
 

 

 

konkurranse + dagen idag!

heisann, jeg er men i en konkurranse hvor man kan vinne supre premier. Bloggen er kjempe fin i tillegg. meld dere på HER

det kan dere vinne. Noe av det er nesten ikke brukt og noe av det er det. 

 

Idag har det vært en ganske chill dag. 
På morningen i dag gikk jeg inn på bloggen og ordna litt der. Design og litt sånn. Kl 11 ellerno begynte jeg å kle på meg og ordne meg ogsånt, også dro jeg rett til Hedda. Hun var så snill at hun møtte meg, hehe. Når vi hadde kommet inn så satte vi oss på PCn å begynte å redigere videoer. Vi redigerte også iskaffe videoen (som kommer ut snart) og da fikk vi veldig lyst på det, så vi lagde det. NAM. det var kjempe godt. Etterhvert så dro vi til meg, vi var der bare 5min ellerno da.. siden vi dro på metro. Det er veldig mye salg på Gina og BikBok så dra dit!! OG h&m da. Mye salg. Så måtte vi jo seff på Mc' donalds for å kjøpe en mc'flurry. åherregud, elsker det!  Når vi hadde spist opp og litt sånn dro vi hjem til meg, men Hedda var her bare 10min så måtte hun dra hjem.

Skal prøve å få lagd header så fort som mulig!  

 

Hva har du gjort idag?
Har du meldt deg på konkurransen? 

Videoblogg + Hedda!

Heisann, nå er jeg hos Hedda. Vi har redigert videoen ferdig så den kommer under heeer. Snart skal vi til meg og finne på noe der. Kommer til å blogge mer ikveld. Snakkeeees

 

Sommerplaner

Nå skal jeg fortelle litt om hva jeg skal i sommer. Jeg skal nok ikke såå mye, men assa jeg skal jo gjøre noe da i hvertfall. hehehe!

☀ Være med venner og familie. 

☀ VG lista topp 20.

☀ Feire bursdagen til Ulrikke. Hun har egentlig bursdag på fredag, men vi skal feire den på søndag.

☀ Dra til Sverige med de aller beste. Skal spille Partille cup, det er verdens største håndballcup. VI SKAL REPRESENTERE NORGE UNDER ÅPNINGEN!! SYYYKT.

☀ Reise til Spania med Hedda. Hedda og dem kommer 4dager etter oss da.

☀ Trene en del. 

☀ Kanskje dra til Sverige med Lotte!

 

Det var de fleste planene jeg hadde for denne sommern. Kommer sikkert til å blogge i Spania, men ikke i Sverige. Håper en kan gjesteblogge da. 

-josefine  

NY BLOGG (igjen) NYE MULIGHETER

Jeg er så utrolig lei meg for at jeg lager blogger 24/7, men mange av leserne er sikkert nye. Det kommer en video snart, det er om random fakta om meg. Gled dere! Redigerer den i morgen trur jeg? Eller det er Hedda som skal det, fordi hun har MAC.. Heldiiiig.
Nok om det. Det kommer til å komme en del videoer på bloggen og masse bilder (forhåpendevis) jeg blogger fra ipaden.. Så det kan hende det blir små bilder! Eller mindre da. Men det er bra med mindre bilder en ingen bilder?
Kommer til å ordne ned på bloggen i morgen.. Da skal den bli finfin! Heheh
Da snakkes vi i morgen!

Kødde bilde....men hvertfall meg

Meg og Hedda! Loveu

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Søk i bloggen

hits