juli 2012

innskjøpsvideo fra oslo

her er videoen, håper dere liker den :)

 

herlig dag med beste kusinaa

Hallo! :)

Idag var jeg i Oslo med Fam. Det var utrolig koselig,  så det må vi gjøre igjen. i natt sov vi på trampolina, det var faktisk ikke noe kaldt (eller pittelitt). Først så, så vi på landskampen. Når kampen var ferdig så begynte vi å gjøre oss i stand siden vi er alltid skikkelig treige. Vi lagde jo noen videoer også, ehee. Når vi endelig var ferdig med alt så gikk vi ut og ordna til vi skulle legge oss. På starten var det egentlig skikkelig ekkelt og skummelt å ligge der, og høre på alle lydene. Det følter lism ut som at mange sto å så på oss eller gjemte seg. ahah. Det gikk jo ganske fint etterhvert, men Fam syntes det var litt kaldt så vi gikk inn å henta dyna hennes, drikke til henne og kjeks til begge, hehe. Jeg frøs ikke og jeg var ikke tørst, så. 

når vi sto opp så måtte vi være ganske skjappe siden vi skulle dra kl 10:00. Vi tok bussen 10:38 og satt der 30min, de 30minuttene gikk skikkelig fort egentlig. Så når vi var fremme så gikk vi til Oslo City. Vi fant egentlig noe med en gang, det kommer video etterpå eller i morgen. Så da vil jeg ikke si noe mer om hva jeg har kjøpt, for det skal jo være en overaskelse. BTW, så kjøpte jeg nesten ingen ting, ahha! 

OUTFIT//
Bukse- Bik Bok // Genser- monkey // Kjede- Clair's 


Norway cup og OSLOO

Heisann :)

Nå er jeg hos Fam og idag har vi vært på norwaycup. Det var kjempe koselig og vi møtte mange kjente, det var også mange kjekke der dae.. hahah! Vi møtte noen fra trinnet mitt som vi gikk litt rundt med og ja. Vi prøvde en lapp maskin, der man skal fange sånne lapper og da er det om å gjøre å fange flest, hvis man slår rekorden så vinner man premier. Også så vi på noen kamper.

Når vi kom hjem til Fam fant vi ut at vi ville dra til Oslo i morgen. Så det blir en liten tur dit for å shoppe LITT og bare kose oss! så er ganske usikker om det blir blogging i morgen. KANSKJE mobilblogging :) får håpe det da!kusina på besøk

Hei kjære lesere ♥ 

Nå er kusina mi her, hun heter Fam og hun har også blogg gå inn HER. Vi har vært ute å tatt bilder og laget videoer. Så det kommer mest sannsynelig noen videoer, hvis jeg får til redigeringprogramet. arrg, irriterende at det ikke går :( men men, vi får se om jeg får det til. 

Imorgen skal vi på norwaycup, vi skulle egentlig dit idag, men vi gadd ikke alikavell. Så hvis dere ser oss i morgen gjerne kom å si hei :) Også skal vi kanskje sove ute inatt, så da skal vi filme og alt sånn. FØLG MED. JEG lover at det skal komme hvertfall 1innlegg til idag, så det er bare å være på bloggen, heheh! 

noen av bildene;
outfit//


Vest// carlings, Singlett// new yorker (i spania), Shorts// ?

Outfit//


Vest// bershka (MIN) Shorts// Gina tricot (MIN)Hva skal dere idag?
 

Grønne pannekaker

Hei dere! Idag har jeg vært på senteret med søsta mi. Når jeg var der leita jeg egentlig bare etter koster(til id puddere) fant ingen som jeg likte 100% så da ble det ingen kost til meg. Også leita jeg etter noen fineee henge øredobber på gina. Fant egentlig ingenting der heller. Hvis noen finner noen FINEEE henge øredobber, kommenter!!Så gikk vi inn på bikbok, også trengte jeg jo ny bukse, men det var jo ikke det føste jeg tenkte jeg skulle kjøpe nå da, men jeg fant en syyykt fin en til 99kr, ååh jeg var så glad. Ulrikke kjøpte jeg en hun også. HAPPY KIDS. 

over til overskriften. Til middag idag lagde jeg meg faktisk GRØNNE pannekaker. Det smaker jo ikke noe annerledes bare ser litt eklere ut. ehh. 


// den er grønn, men syntes ikke såå godt! dumme meg glemte å ta bildet av det når alt var ferdig. Beklager det!

 

fortsett å meld dere på konkurransen min! meld dere på HER

KONKURRANSE, VINN EN TOPSHOP SHORTS

Hei alle samen! Nå skal jeg ha en konkurranse, der dere nemlig kan vinne en TOPSHOP SHORTS!  den er helt ubrukt, jeg fikk den i gave, men den passa ikke helt til meg i formen. Da gir jeg den heller bort enn å slege den eller kaste den.

Hva må jeg gjøre for å vinne? 

  1. Du må like/dele dette innlegget. 
  2. Like facebook pagen min HER 
  3. Kommentere e-posten din, navnet ditt og bloggadressen(hvis du har)

trekker du en TILFELDIG vinner. 

 

lykke til!!

fint vær, men ikke gjort en dritt


Sånn ser været ut i Lørenskog, fint men litt grå skyer.


SÅNN KOMMER DET NÅR JEG SKAL ÅPNE WINDOWS LIVE MOVIE MAKER!! HELP ME.. 

 

dagen idag kommer til å blir kjedelig. Så nå har jeg tenkt til å å ut å skyte litt på mål. kos dere masse idag, ikke kjed dere så mye som meg. Kan dere komme med noen forslag til hva jeg kan blogge om? Har ingen ting å blogge om akkutatt nå. 

Hva skal dere i dag?
Kan dere komme med forslag til hva jeg kan blogge om? 

funker ikke..

å redigere videoer på windows live movie maker. Eller jeg kommer ikke inn, så det betyr at det ikke kommer video om innskjøpene før det funker. Eller så må jeg spørre Hedda om hun kan redigere den. Også den wants greia må nesten komme seinere. Så bare følg med! 

også gjett hva jeg fikk i posten. Eller jeg forteller det. Jeg fikk nemlig JUSTIN BIEBER BILLETTENE!! i'm in heaven. Jeg gleder meg så sykt. 9måneder til, men en vente tiden klarer jeg å vente for å se han altså! han er perfekt azz. Så nettopp på noen videoer, der han overasker noen fans. Skulle ønske det var meg. Jeg begynte å grine. ehee. 

Idag møtte jeg Simon og Eivind på joker, også gikk vi opp til rolvsrudbanen for å møte Synne. Vi bare så der egentlig, også gikk vi til metro og satte oss ned på burgerking. Så møtte vi Silje og Nicki, så da var jeg og Synne heller med dem, så da gikk vi litt rundt!


gammelt bilde 
svar på spørsmålsrunden! del 1

hva står jkko for? Josefine, Kristiansen (gange 2), Olimb

spiller du noe, som Zelda, Mario, Sims, warcraft? Nej..

noe kule spill på iphone/ipad? Subway surf

hvor mye bruker du på klær og sminke i måneden? VELDIG forskjellig.. hehe

blir du ofte lurt på 1. april? Njaa..

synger du nasjonalsangen høyt når du ser på håndball? JA, hahah! Neida, eller vet ikke

hva synes du om realityserier på tv? noen du liker? Ser ikke såå mye på TV, så vet liksoom ikke helt!!

hvis du skulle forandre én ting i livet ditt, hva var det? Hmm, usikker, ganske mye trur jeg.

er du rar? syntes da ikke det.. J


 
hvem blogger leser du? L0ve, torhiiild, mlp, betinabf, naissweetlife, loveloyning, suniie, carolinemaria, Kajasveen, kattekarro1 og alle de som kommenterer bloggen min.

hvem stoler du mest på? Lotte og Hedda.

hva har du på deg nå? En singlett og en hvit bukse.

hva var det siste du spiste? pølser

hva var det siste du drakk? fanta

har du instagram? ja, "josefineko" follow meg :)))


 

er det noen du kunne ønske du var mere med på fritiden (hvem) ? jaja, mange. Maja blandt annet!! Loveloyning.blogg.no

kan du legge ut bilde av shortsen ? hvordan det ble? :) Kan skjekke om jeg finner et bilde seinere. Har desverre kasta den. Ble utrolig ufornøyd skjønner du.

hva er det siste du kledde deg ut som på halloween/karneval? vis frem/bilde? Husker ikke helt jeg.

kan du slå hjul eller stå på henda? vis :) Kan. kanskje i en video engang

hva liker du å gjøre når det regner? lekser, nintendo, facebook, film, bok, annet? Facebook, blogge, være med venner og kose meg med godis og popcorn.

hva liker du å gjøre i hagen når det er fint vær? ligge og sole, trampoline, basseng, fotball, badminton, annet? ALT, unntatt fotball. Isteden er det håndball azz ^^

hva liker du å gjøre om vinteren? slalåm, snowboard, langrenn, snøballkrig, annet? ALT, unntatt snowboard. OG grille, osv..

 

LURER DU PÅ NOE MER, BARE Å SPØRRE. DET KOMMER DEL 2

Hjemme etter noen herlig 14dager

Hei lesere. 

Endelig er jeg tilbake på bloggen. Savna det litt egentlig, men det ble jo ikke så mye tid til å blogge. Jeg prøvde jo å få inn noen innlegg, men de var ikke de beste og de lengste.. Unnskyld for det! Nå skal jeg prøve å skjerpe meg. 

Det har vært 9(?) herlige dager med Hedda og hennes familie. Noe som helt klart må gjøres igjen. Dagene gikk altfor fort, så vi fikk ikke gjort ALT som vi hadde lyst til da, men det var ikke så farlig egentlig fordi vi fikk gjort masse annet gøy. det ble litt shopping. Brukte vell en 1000 lapp der nede, ellerno. Også var det jo ikke såå dyrt så jeg fikk shoppa mye som var billig. Holder på å lage en innskøpsvideo nå.  men den kommer ut ETTER spørsmålsrunden. Har jo endel spørsmål å svare på i et innlegg. 

Hatt noen fotoshooter ogsåå. NOEN av bildene kommer her; hvorfor så dårlig kvalitet?????? er egentlig ikke sånn...


Koser meg

Wæææ! Sorry. Har ikke så mye tid til å blogge hvis dere skjønner. Jeg er jo på ferie, hehe. Jeg kommer jo hjem snart da så, da blir det mer blogging når jeg kommer hjem!

Jeg får ikke sett statistikken på ipaden, men jeg håper jeg fortsatt har noen lesere da. Jeg skal kanskje ha en konkurranse der man kan vinne en TOPSHOP shorts. Får se ann! Også blir spørsmålsrunden svart på i et innlegg også trur jeg at jeg heller laget innkjøpsVIDEO!

Idag skal vi på "da bruno" å spise. Gleder meg. Har hørt at det er masse god mat, så de blir gooodt!

Jeg koser meg masse her nede med min og Hedda sin familie!

Jippi

Hei, idag kommer Hedda og familien hennes hit til Spania. Jippi, gleder meg sykt. Det er ikke så lenge til de kommer heller. Vi skal lage lunsj til dem, så det blir koselig. De sitter på flyet nå, så de er her kanskje sånn rundt 12-13 tiden.

Vi skal snart ned til bassenget, har kjøpt madrasser og dykkemaske. Så det blir gøy! Vi kan jo ikke være der så lenge da siden vi skal jo lage lunsj, som sagt. Jippihippi!!

Her kommer noen av bildene jeg og Ulrikke tok i overigår.

Ut å ta bilder

Heiiaaa!
Ble dessverre ikke blogging i går, unnskyld. Men blir er lite innlegg nå da.

Idag var vi på standa, først var det overskyet og masse tåke! Men etterhvert kom sola og vi koste oss i hjel.
Nå skal jeg og ulli ta bilder! Hadeee

Stor koser meg

Dette blir et lite innlegg!
Idag har jeg kost meg masse! Var på starbucks også!! Jippi!

Vi var skikkelig uheldige på flyet.. Siden vi satt bakerst ikkesant også var det først 1 som besvimte, så en annen etterpå.. PÅ SAMME FLYTUR LISM!
Stakkars!

INFORMERE DERE

Jeg vil bare informere dere om at jeg ikke kommer til å blogge så mye i spania, det håper jeg dere skjønner. Jeg blir kjempe glad om dere kommenterer og kommer med tips til hav jeg kan blogge om. 

BTW. det kommer til å blir blogging fra ipaden.. der må jeg bruke blogg.no app, som betyr at det ikek kommer full str på bildene! ville bare informere dere.. så dette ble et lite innlegg!! hehe


slenger inn et gammelt bildet av meg og hedda jeg!! haahha.. 


VERDENS BESTE PAPPA

heisann!

Gjett hvem som skal på JUSTIN BIEBER konserten? JEG!!!! Dere luurer sikkert på hvorfor jeg har skrevet verdens beste pappa da, men det var nemlig han som skaffet meg og søstra mi billetter. JEG ER OVERLYKKELIG. Jeg var faktisk litt usikker på om det gikk men ja, nå skal jeg dit! 

Jeg var på rimi for å hente koden kl ca 12:00 også ringte jeg pappa for å be han bestille, det gikk ikke først men så 1time seinere når jeg kommer hjem forteller han at jeg har fått billetter!!!!!! jeg hoppet i armene på han.. jeg ble så glad!! DET ER DEN BESTE BESKJEDEN JEG NOEN GANG KUNNE HA FÅTT!! 

  
senteret!

Heisann!

Idag har jeg vært på senteret å shoppa litt, DERFOR ingen blogging. Jeg vurderer å lage en video om hva jeg har kjøpt, men jeg vil nok ha spørsmålsrunden først.. trur den blir på video. LOVER INGENTING. 

Shortsen som jeg putta i klor i går ble IKKE vellykket så jeg prøver med klorIN idag.. håper det blir bedre. menmen. lager jorbærpai nå. nam!

kjøpte denne, det er 1 av tingene da. hehe

pakka idag også!

Hva har du gjort idag?
 

SPØRSMÅLSRUNDE

som jeg skrev i forrige innlegg,blir det spørsmålsrunde NÅ. så da er det bare å stille spørsmål fa himmel og jord. Jeg skal prøve å få svart på video og så fort som mulig. 
Tilbakee

Heisann, nå er jeg tilbake! 

Jeg håper så mange som mulig fortsatt leser bloggen min, og kommenterer. Jeg trur jeg skal ha en spørsmålsrunde, så det er egentlig bare å begynne å stille spørsmål.spør om alt fra himmel og jord, vær så snill. 

Akk nå sitter jeg å venter på at shortsen min skal bli ferdig med å blekes. Jeg klipte nemlig buksa mi til shorts, også ville jeg bleke den nederst med klor, men det tar UTROLIG lang tid. Så hvis du skal gjøre det så må du ha tolmodighet. Jeg gleder meg hvertfall kjempe mye til å se resultatet. Jeg skal ut å kjøpe nagler snart også. WIHU. Jeg skal også KANSKJE ta konditorfarge på den også.. får se lism. 

Jeg forteller mer om cupen seinere! 
HOLLYWOOD

Hello!
Idag var jeg i Hollywood. vi hadde en planlagt guidet rute på en måte, vi satt for det meste på en buss som kjørte rundt og fortalte litt om endel forskjellige steder. Det var ganske kult synes jeg! Ble litt skuffet over at vi ikke fikk sett det hollywoodskiltet nærme. fikk da heller ingen bilder av det :(( Vi gikk på walk of fame, hvor alle stjernene av kjendiser er. Der hvor de bra folka var, var det alt for mye folk, så fikk ikke tatt bilder av de heller. Ellers så var hollywood en skikkelig livlig by. Masse mennesker, masse musikk, masse kjendiser (haha). Da vi hadde vært i hollywood en stund dro vi til en sånn outlet, jeg fikk kjøpt meg noen nye juicy couture bukser og en genser, så dro vi på target hvor jeg kjøpe golden bronzer fra elf, og noe treningstøy. 

vært i hollywood før ? 

 

Innkjøpsvideo: san francisco

synes ?

island-boston-san franciscoHeihei! Torhild som blogger nå. Jeg sitter atm i lobbyen på hotellet i san francisco og spiser frokost. Det er ikke lenge til jeg resier videre til Santa Barbara, faktisk bare om noen minutter. Skal kjøre ca. 5 timer idag, tror det blir en ganske spennede tur faktisk, haha, vi skal jo kjøre ved kysten, sikkert mye å se på! Blir da ikke noe mere blogging idag, ettersom jeg bare skal sitte i en bil, og det er vanligvis ikke internet i biler, hahaø. Bildene dere har serr er  fra da vi dro til island til første dagen i san francisco. Hatt en fantastisk tur til nå, det må fortsette!

Synes om bildene ?

 

Linkingene

http://lottemalene.blogg.no/

Utrolig fin blogg. Fikk et bra første inntrykk på bloggen siden bildene var kjempe fine! 

http://mariasanni.blogg.no/ 
Suuuuper fine bilder og en kjempe pen jente! En blogg jeg kommer til å lese videre.   

http://trinestrom.blogg.no/ 
fine bilder og mye bilder. BRA første inntrykk! likelikelike. 

http://juliesama.blogg.no/ 
  
Kule og morsomme bilder. Kommer til å lese bloggen videre! Helt klart.

Hva syntes du om bloggene?
Vil du bli linka neste gang?

 

 

 

Josefine Olimb!

+Add meg som venn

Jeg heter Josefine og jeg er 13år, blir 14 i desember. Jeg kommer til å blogge om ALT mulig, så det er bare å følge med.

Søk i bloggen

hits