august 2012

skole!!!! og ukas blogg

ÅHHH.. er dritt lei skole!! I norsken fikk vi 12 oppgaver ellerno.. noe jeg ikke skjønte en dritt av! men jaja, må nok bare gå på skolen! 

UKAS BLOGG BLE, LOVELOYNING.BLOGG.NO!! 

Hun er venninna mi og hun har en super blogg! Gå inn på den! 
en header jeg lagde til henne.. hehe :)


LINKERUNDE

Nå tenkte jeg å ha en linkerunde hver uke eller hver annenhver uke. Så det er bare å melde seg på, så velger jeg helt tilfeldig :)
LYKKTIL :)


Hjemme

Hallo!

Jeg kom hjem for 1time siden ellerno sånt? Det har vært utrolig koselig hos Hedda. Vi har gjort masse på en ganske kort tid. Idag spiste vi jordbær og popcorn dyppet i sjokolade. åhh, det var så utrolig digg! De fleste har sikkert smakt jordbær dyppet i sjokolade.. men det er sikkert ikke sååå mange som har smakt popcorn dyppet ii sjokolade. Hvis dere ikke har det, burde dere! Det var kjempe godt! 

Mens vi spiste det så, så vi på bratz(?) vi ville være litt barnslige, så da satte vi på den. Morrsomt! hahaha. 


bestevenn :-)


chiller hos Hedda

Hallo!

Idag skal jeg sove hos Hedda. Hatt det utrolig koselig. Vi var på kino og så på madagaskar 3 med kusinene til hedda (6år) også moren til Hedda. Kjempe bra film egentlig, elsker sånne filmer! Istid og alle sånne lism. Når vi kom hjem til Hedda var Mathea og Fanny (kusinene) så utrolig umulige.. hahah! men de var utrolig søte da. Jeg og Hedda har tatt en del bilder så det kommer under. 

*
åhh, verdens beste! det var sykt godt. Frappuccino iskaffe!

herlig dag med bestevennennnn da!

gjort idag da?


selvtillit, kutting, redd, gutter og ALT

Nå skal jeg skrive litt om selvtillit og alt som følger med til det.  Det er mange som sliter med dårlig selvtillit, jeg er faktisk en av dem. Hvorfor jeg skal skrive om det er fordi det er faktisk helt forferdelig. 

Jeg kjenner mange med dårlig selvtillit. Noen av dem kutter seg også. Noe som faktisk er litt vannskelig for meg, siden hun ene er en god venn av meg. Hun jenta er en utrolig herlig jente også prøver jeg å være en god venn, men det er ikke alltid så lett. Jeg håper og trur at hun vet at jeg er der for henne uansett. 

Selvtillit har flere små ord inni seg. Kutting har en del av selvtillit, folk kutter seg. Å være redd og ikke tørre så mye, flauhet har en ganske stor del av selvtilitt. Også er det masse mer. Så jeg har tenkt til å skrive litt om alt sammen.

Kutting, Er en stor ting som blir brukt mye nå. Det er mange jenter som kutter seg. Blandt annet for selvtillit selvfølgelig, gutter og kjærlighetssorg. Vi jenter er jo utrolig sårbare. En gutt kan si at vi er tykk for TULL. Jenter med dårlig selvtillit tar det inn på seg med en gang. De begynner kanskje å slanke seg eller spise så lite så mye.. kanskje til å med slutte så spise, selvom de kanskje ikke er så tykke. Også kan de jo kanskje begynne å kutte seg enda mer.. kanskje det til slutt ender med selvmord. Så vær så snill jenter og gutter, ikke tull med sånne ord som kan såre. 

Redd, Redd for at gutter ikke skal like deg for den du er. Redd for å snakke, redd for å vise kroppen sin. Tenker at den ikke er bra nok. REDD for å være seg selv. Redd for å møte nye mennesker. Redd for å ikke bli godtatt.Redd for å ikke få NOEN likes på profilbilde sitt eller redd for stygge kommentarer.  Hvorfor skal man være redd for alt dette? Kan man ikke få lov til å være  seg selv uten at en skal kommentere en liten detalj. Vær den dere er jenter også gutter selvfølgelig. Dere er fine som dere er:)

GUTTER, Mange jenter er redde for å bli avvist av enn gutt. Også at de ikke er bra nok for dem. Gutter i 13+ alderen er utrolig opptatt av ossen kroppen til jentene er. Kroppen skal være fin og "deilig" som guttene sier. Noen gutter tenker faktsik mer på kroppen til jentene, enn på personligheten. Noen jenter har kanskje ikke puppene eller rumpa guttene vil ha, men kanskje har en super personlighet. Også får kanskje jenta høre av gutten at hun ikke har den perfekte kroppen.. det er noe av det værste en jente kan høre av en gutt. Ikke koselig i det hele tatt. Men jenter, husk dere er perfekte på deres egenene måter. Det mener hvertfall jeg! 

Live the life you live, and enjoy it! 

For dere som kutter dere; Prøv å hør på en sang du blir glad av, være med venner som støtter dere, gjør det som gjør deg glad sånn at du "glemmer" å kutte deg. Snakk med en venn når du er lei deg. En du stoler 110% på. Dere er verdt så mye mer enn dere tror, det er så mange fler som er glad i dere enn dere tror. husk det. Tumblr_lbyq4ljxuo1qbvclqo1_500_large

 

håper der likte innlegget og gjeeeerne del det videre. BE YOURSELFTing jeg hater/missliker

Jeg hater at jeg er så usunn. Jeg spiser ikke så mye godteri, men jeg spiser mat som er usunt. Jeg syntes det er skikkelig dumt, å jeg prøve å bli sunnere, men det er utrolig vannskelig.
Jeg hater at jeg bruker pengene mine på tull. Jeg bruker pengene mine på ting jeg ikke trenger. Også bruker jeg aldri pengene mine på store pengesummer, men når jeg kjøper mye billig da blir det tilslutt masse penger. 
HATER ";)" TEGNET!!!!!!!!! SLUTT MED DET VÆR SÅ SNILL!! 
Jeg hater kjedelige skoledager. Ikke at jeg får gjort noe med det, men det er en ting jeg hater. Jeg blir trøtt og gretten hvis det er utrolig kjedelige skoledager. 
Jeg hater å ha dårlig tid/å stresse. Jeg står alltid opp tidlig i skoledagene, selvom jeg kanskje ikke trenger det, fordi jeg hater å ha dårlig tid. Jeg blir stressa og da må jeg alltid løpe. Også kommer jeg alltid 5-10min før bussen går. 
Hater at gutter har humørsvigninger!! Sier vell seg selv
Jeg hater når jenter er bitchier. Alle jenter kan selvfølgelig være bitch en gang i blandt, men når det gjenntas mange ganger begynner det å bli irriterende. Også er de litt søte da og begynner å le noen ganger jeg :)) hehe 
Jeg hater 99'ere som trur de er kulere enn alle andre. NO HATE. Jeg har ingenting i mot 99'ere, bare så dere vet det, men når 99'ere bitchblikker deg og trur de er kulere går det over streken. Håper dere ikke missforstår.  
Jeg hater å hyperventulere. f.eks hvis jeg løper bip-testen, også begynner jeg å hyperventulere. hmm, ikke gøy! Jeg vet jeg kan mer også kommer det.. arg!
Jeg hater hodepine. Får det ikke så mye men, liker det ikke fordet!

Jeg hater at jeg Hater de fleste bilder av meg. Liker ikke så mange bilder av meg selv.. Begynner å bli irriterende. 
Jeg hater når jeg får frem ting feil. f.eks at jeg sier en ting, også mener jeg det ikke frekt eller negativt.. også tar den personen det SKIKKELIG negativt og frekt, og da kommer dramaet :/
Jeg hater å rydde mitt EGET rom. Går ganske fint med venninner sitt rom, men når det gjelder mitt eget.. nopp, HATER det. 
Jeg hater å ikke få sove. Jeg bare ligger der,også vet jeg at alle andre i huset sover. Føler meg skikkelig alene. 
Jeg hater at jeg irriterer meg over så mye.  Føler at jeg irriterer meg over så mye og så mye som er småting. JAJA.. samma det :)

Det var det.. håper dere lærte noe nytt om meg! ahhahaaha


Massasje

Hallo alle sammen :)

I dag var det 3 skoledag. Var ikke så spess dag egentlig. I gymmen startet det med at vi ikke kom oss inn i gymsalen fordi det var låst. Vi sto kanskje ute i 15-20 min ellerno. Jeg var nesten ikke med på noe da, siden jeg hadde så vondt i beinet. Det var en skikkelig hard gymtime. Når jeg kom hjem sovna jeg nesten med en gang. Jeg var så sliten og trøtt. Usikker på hvorfor da. 

Jeg har vondt i nakken så jeg tok litt massasje istad. Vi har en sånn massasje stol. Var skikkelig deilig egentlig, men hjalp ikke så mye. heheheh. 
Sånn ser den da ut. :)

Hva har du gjort idag?
Har du massasje stol? 

skoledag 2

Hallo!

Idag var det 2skoledag. Da tok vi klasse bilde og portett bilde. Jeg ble sykt missfornøyd, så det kommer ikke ut på bloggen! Også hadde vi bare LITT skole, nesten ingenting! Så det var ganske gøy. Det var utrolig varmt idag såe, jeg kokte i hjel. Lærerne vi har fått virker veldig snille men kanskje litt strenge også, noe som er bra. 
Når jeg kom hjem idag, gikk jeg ut på også begynte jeg å sette på bokbind. Følte meg kjempe flink. Også etterpå skal jeg på trening, da skal vi ha bip-testen. åhh, hater det. Utrolig slitsomt! Men jaja, må jo igjennom det en gang. Ønsk meg lykke til! :)


Her sitter jeg ute å tar på bokbind. 


Det fine væreeeet!

Hva syntes du om bildene?
Hva har du gjort idag`?
 

Taylor Swift

Da har blogg.no en "konkurranse" som jeg har meldt meg på. Det man kan vinne er en Taylor Swift parfyme. Hvor bra premie ekke det? Jeg er jo fan av Taylor så tenk å vinne en sånn en ;**** 

Hvorfor jeg vil vinne er fordi jeg er fan av Taylor og det er en utrolig bra premie. Håper jeg vinner!!!!!


SYKT PEN!!

første skoledag.

Hallo, da var første skoledag i gang. Vi starta kl 09:00 også slutta kl 12:00, så det var en ganske kort skoledag. Det skjedde ikke så mye idag heller, egentlig. Var ganske kjedelig, siden vi bare henta bøker også hadde vi en "navnelek" siden vi fikk en ny jente idag, en som heter Kaja. Utrolig søt jente :)

Etterpå skal jeg på trening. Så ja.. har ingen bilder for dagen. 


Jeg har kåret vinneren av shortsen, det ble Nora Gjestvang. Hun er bestevennen min, men jeg gikk inn på random.org, så det var helt tilfeldig!Dere kan få bevis hvis dere vil ha det :)

overnatting

Lite innlegg!!!!

Hei, nå skal Hedda sove hos meg. Vi har spilt 2kamper idag. Tapte begge, men får ikke gjort noe med det. Vi er da i B sluttspill, ikke at dere skjønner så mye av det, hvis dere ikke spiller håndball. Men vi skal spise nå. Kanskje det kommer et innlegg i kveld. Vi skal se på film og kose oss!! 
Tilfeldige bilder

 

Bilder fra bursdagendet kommer fler :))) 

Hva syntes dere om bildene?

Bursdag

Hallo alle sammen :)

Igår var jeg på bursdag! Det var så utrolig koselig. Jeg var på bursdag til Siri og Nora, de går på håndballen min. De hadde invitert alle på laget og alle i klassen sin. Så var hyggelig å møte de i klassen dems :) Bursdagen starta 18:30 og jeg var hjemme 00:02. Hehehe. Det var kjempe gøy assa, når jeg får taki noen bilder lover jeg å legge det ut.

Vi fikk så gode kaker. Og god mat. Selvom det ble en SKIKKELIG matkrig, var det gøy. Jeg fikk en cupcake rett i annsiktet, og den hadde MASSE krem på seg.. så jeg, Kristin, Nora og Josefine hadde vår egen cupcake krig. HAHAHA. Vi lekte boksengår, det var suuuuuper gøy. 


gammelt bilde.. 

Hva skal dere i dag?
Har dere vært på en bursdag i det siste? 

Tatt noen bilder til dere

Da har jeg og Fam vært ute å tatt litt bilder til dere. Håper dere liker bildene, også at dere liker redigeringen. Bildene er tatt med ipaden. 

Hva syntes du om bildene?
Hva har dere gjort idag? 

Ut med Fam

Hallo. Idag skal jeg ut med Fam. Var med henne i 2timer i går. Heheheh, veldig lite, men jeg skulle på trening så det ble litt lite tid. Også har jeg laget wants plakater.. Bare å siifra hvis dere vil se den. 

Er ikke sikkert det kommer flere innlegg men det kan hende. Jeg skal på bursdag i kveld også.. såe usikker på om det blir noe  blogging. Ble Hvertfall 2innlegg idag, det er vel bra det?


bestissenmiin <3

Hva skal dere i dag?
Vil dere se "wants" plakaten? 

outfiten fra i gårBukse// Bikbok - Genser// gina tricot(Fam sin) - Olavest// Carlins (egentlig olajakke)

 

God morgen

Hallo! 

Idag sto jeg opp veldig tidlig. Eller jeg sto opp for 5min siden ellerno. Jeg syntes at det er tidlig, hvertfall når jeg har fri. Nå har jeg nettopp spist frokost, også skal jeg snart rydde rommet. Når jeg er ferdig med å rydde rommet skal jeg møte Lotte. Det er nesten 2måneder siden jeg har sett henne, så det blir sikkert kjempe koselig å se henne igjen.


Lotte og meg :))

Hva skal dere idag?
Båttur med Hedda!

Hallo herligheter!

idag har jeg vært med på båttur. Så har derfor ikke blogget. Føler jeg nesten aldri blogger, men har rett og slett ikke så mye tid, beklager det. Tilbake til overskriften. igår ringte hedda meg og spurte om jeg ville være med på morfaren hennes sin båt, noe jeg selvfølgelig ville. Så da kom dem og henta meg litt over 11 trur jeg. Så kjørte vi til der båten var. Det var døds koselig å være med. Kommer mangee bilder de nermeste innlegg :))

varmt idag

Er jeg ikke utrolig flink til å finne på overskrifter? haha.. 

Idag dro jeg til Hedda i halv 2-2 tiden. Det var så varmt idag så jeg hadde med meg bikini, håndkle og popcorn, så vi solte oss og poppa litt popcorn. Det var så utrolig koselig og deilig å bare ligge der å slappe av. Så vi avtalte å gjøre det igjen,hehe! Vi filma litt, så håper Hedda redigerer den. HINT HINT, HEDDA. Etterhvert kom besteforeldrene hennes til henne og de hadde verdens søteste hun, som het Tara. Utrolig herlig hund.  Siden det var så  varmt tok vi å spylte henne ned, hun var litt redd for strålen.. men vi fikk henne litt inni den, så slapp hun å være sååå varm. Også lagde vi oss litt is. Saftis altså. Vi tok Villa brus oppi, NAM det var utrolig godt. Herreguuud! 

Jeg og hedda glemte å ta bilder.. så det ble dessverre ingen bilder av dagen. Unnskyld for det!! 


er jeg ikke deilig.. hahaha! loveu bebbiii

KOM MED FORSLAG TIL MÅ GJØRE VIDEO I INNLEGGET UNDER!!!!Må gjøre video!

SEND inn forslag til må gjøre video. Den skal bli filma løpet av uka, trur jeg. Så send inn de minst sprøeste forslagene. Vi lager den hvis vi får over 20forslag. Så kom igjen, vær så snill!
LITT om spania

Hallo! 

Nå skal jeg fortelle litt om hvordan jeg hadde det i Spania. Jeg forteller ikke dager etter dager, husker ikke så godt. haha + har nesten ingen bilder på pc'en fra ferien. 

Dette trur jeg var verden beste ferie. Jeg koste meg hele tiden også hadde jeg jo Hedda der, så det var jo ikke så kjedelig i og med at vi ikke sov på et hotell, men i en leilighet. Det var litt anderledes men utrolig koselig sted. Det var 4basseng der eller no.
Det var faktisk ikke alltid varmt der. Eller det var jo selvfølgelig varmt, men det var overskyet 2-3 dager ellerno. Så ble det klart igjen etter 2-3 timer på standa. Vi var kanskje 5dager i bassenget til sammen, også resten på stranda. Det var sykt mange gutter som kom bort til oss å sa hei også var det mange som sto bare å glante. Jeg og Hedda lo som bare det. 

På kveldene var jo enten ute å spiste også 1 eller 2 ganger var vi hjemme hos oss å spiste. Vi spiste jo med Hedda og dem hver dag, noe som var utrolig koselig. Håper dere fikk vite litt mer om ferien min i Spania. Jeg er utrolig dårlig på å fortelle så beklager for det.  
 


svar på spørsmålsrunden del 2

Hvorfor blogger du ?? :) Fordi jeg syntes det er gøy.

Hvorfor vil du fortelle verden hva du gjør ? Tenker liksom ikke på det på den måten, hvis du skjønner.  Også er det jo morsomt å skrive hva jeg har gjort og få kommentarer ogsånt.

Liker du Justin Bieber ? JAAA

Liker du One direction ? Har ikke noe i mot dem, men de er ikke den største favoritten.

Justin Bieber eller One Direction ? :) Justin Bieber.

Når kårer du vinneren av shortsen? Når litt fler har deltatt.

Hva liker du og gjøre på fritiden ? Håndball, blogge og venner.

Favoritt film ? Vet ikke helt jeg (:

Favoritt blogg? :) l0ve.blogg.no / erica kvam.

Hvem er dine bestevenner? Lotte og Hedda er de beste, men har andre også.

Hvor høy er du? 1.68 trur jeg.

hvilke hårprodukter bruker du? Bruker liksom bare shampoo og balsam.

forbildet ditt? Håvard Tvedten og Camilla Herrem.

hva synes du om Justin Bieber? Verdens beste sanger, kjekk og alt det der.

Favoritt sang? DE FLESTE FRA JUSTIN BIEBER.

Hvilken/ hvilke blogger leser du? L0ve, torhiiild, mlp, suniiie, betinabf, reej, vbr, datuvance, fampau, kattekarro1 og loveloyning.

Bestevenn/venner? Har mange venner, men har to aller beste venner lism. Det er Lotte og Hedda.

Hvilken land har du vært i? Orker ikke å tenke.

Favoritt sted å dra til i ferien/ferier? Spania kanskje.

Liker du Justin Bieber? Ofc.

Hva synes du om Cody Simpson? Kjempe flink til å synge.

hvor lenge har du gått på håndball? 7-8år trur jeg.

hvilket lag går du på? LILLESTRØM!!!! <3<3<3<3<3<3

hvilken plass spiller du på? Ving.

hvor mange ganger i uka trener du/dere? Vi har trent 4 denne uka.

hvem syntes du er den beste på laget ditt? Alle er kjempe flinke!!

 
Dette er meg, Josefine, Anne Marit og Oda. 

er du på første eller andre laget, hvis dere har to lag? Har ikke to lag.

savner du en bestevenn som har gått bort eller måtte flytte? Fam, kusina mi. Hun flytta jo, jeg savner jo henne for hun er jo både bestevenn og kusine. Så ja.

du er veldig pen. Hvordan sminke bruker du? Oj, tusen takk. Kan lage et innlegg eller video av sminken jeg bruker til vanlig. 

 

NOE MER DERE LURER PÅ? :D


IPad innlegg

Jeg er så utrolig lei meg for at jeg ikke blogget i går eller ikke tidligere idag. Men dere aner ikke hvor lite jeg sitter foran pc'en. Jeg har faktisk ikke sittet på den. Sitter kanskje 1time foran ipaden hver dag.. Ikke det engang. Og det er en hel dag! Så i morgen blir det antageligvis ikke blogging fordi jeg skal på tusenfryd også etter det skal jeg ut å spise med verdens beste jenter. Kommer til å bli utrolig koselig.

Igår var jeg med Hedda også var jeg på trening, så ble null og niks blogging.. Også idag var jeg med Oda og Hedda også var jeg på trening så det ble null og niks blogging før nå. Jeg har tenkt masse på bloggen! Men har bare ikke hatt tid til å poste et innlegg. Også har jeg fått mange spørsmål og tips til hva jeg kan blogge om, så det kommer til å bli mye flere innlegg og mye bedre blogging.

Jeg håper jeg fortsatt har noen lesere også skal jeg svare på spørsmålsrunden i nærmere fremtid.. Hahaha! Neida, skal få gjort det så fort som mulig!

Hva skal dere i morgen?

VARMT

hallo

Idag har det vært skikkelig varmt ute, egentlig. Først så gikk jeg og Hedda til Simon og Thomas, der satt vi bare å kjeda oss, og ikke gjorde en dritt. eller vi spilte litt fifa, jeg EIDE. hahaha! sant. Når klokka var 2-3 tiden så gikk jeg og Hedda hjem, så spiste vi litt også møtte vi Simon igjen. da dro vi rett til Hedda og kasta litt på mål. Når vi hadde gjort det en stund gikk vi på rommet til Hedda og spiste litt is. Vi gjorde egentlig ikke noe spesielt, men så måtte jeg og Hedda hjem å spise så vi gikk hjem til meg. 

Nå skal vi ta bilder, snakkes!sminkefrie og trøtte, ikke dårlig.

Hva  har dere gjort idag?


Heddaaa

hallo!

idag skal Hedda sove hos meg. Kommer til å bli kjempe koselig, vi skal kanskje leie film også kommer vi sikkert til å lage noen videoer. hahahaa! Jeg og Hedda var i kjenn bakken og bare slappet av, utrolig deilig i dette været egentlig. Så jeg har egentlig ikke mer å si, KOM MED FORSLAG TIL HVA JEG KAN BLOGGE OM DAA, VÆR SÅ SNILL :))


 

Hva har dere gjort idag?

Dere er herlige

Hallo verdens beste lesere. 

Dere er herlige alle sammen, dere spør om spørsmål, noe som jeg setter utrolig pris på. Spør om det dere lurer på, enten svarer jeg i kommentarfelte tilbake, eller så lager jeg et innlegg hvis mange spør om det samme. Dere kommenterer positivt, jeg trur ikke jeg har fått noen haters enda, eller de kommenterer det hverfall ikke, noe som er utrolig bra! Dere får meg i blogg humør og da blogger jeg mye mer. Tusen takk. Jeg syntes lerere fortjener å få ros, så da lagde jeg et innlegg. 

Gjerne kommenter hvaa dere vil ha mer av, fordi det er litt vanskelig å finne ut hvaa jeg skal blogge om noen ganger. så vær så snill å kom med innspill. DERE ER BEST <3<3<3<3<3


<3

Også hvis dere lurer på når konkurransen om å vinne TOPSHOP shortsen skal kåres så er det for få til at jeg kårer den.

Hva har dere gjort idag?

 


Ut å løpe

Hallo lesere! 

Da skal jeg ut å løpe igjen. Nå skal jeg løpe med Hedda da, også skal vi løpe i trappene på marikollen. Det blir gøy, jeg syntes det alltid er skikkelig gøy og jeg gir alt når jeg løper i trapper.Vi skal jo først løpe litt for vi må varme opp først. 

Jeg er litt usikker på om jeg får blogget noe mer idag fordi jeg skal kanskje på norwaycup også gidder jeg ikke å sitte inne på pc'en hele dagen, er jo ikke så lenge til vi starter på skolen igjen. Uheldigvis! tatt med ipad, sorry for dårlig bilde.. 

 

Hva skal dere idag?
Skal du ut å jogge?

 

Daffedag til tusen!

Hallo!

Idag har jeg og Fam daffedag til tusen, sånn seriøst likosm. Vi har på oss de daffeklærene, legger ut bilde lengere ned. Vi skal lage lapper også skal vi kanskje leie en film så det blir skikkelig kos. Vi skule egentlig på Norwaycup idag, men siden det regner og det er så grått ute, ble ikke det noe av. Jeg og Fam sitter å hører på Justin Bieber sine sanger, elsk!

I'm in heaven, mange av dere vet sikkert hvem Carolinemaria.blogg.no er. Ihvertfall så er hun en av forbildene mine og hun er en suuuper blogger også gjett hvem som kommentere bloggen min? jo, nemlig caroline maria. Åhh, jeg ble så glad :)) men nå må jeg forte meg, vi skal starte å lage lapper nå.Hva skal dere idag?

egentrening og jordbær

Hallo!

Idag har jeg og Fam løpt oss en tur, også løp vi intervaler. Når vi var ferdig med det og hadde kommet hjem så tok vi litt styrke. Det var kjempe deilig egentlig. 

Når vi var ferdig med styrken så dro vi på joker å kjøpte litt jordbær og kokesjokolade. Det var såå godt å dyppe det. Også var det jo litt godt etter trening. Nå så skal vi gå å kle på oss, også skal vi gå ut! Her kommer det noen bilder ihvertfall.

Josefine Olimb!

+Add meg som venn

Jeg heter Josefine og jeg er 13år, blir 14 i desember. Jeg kommer til å blogge om ALT mulig, så det er bare å følge med.

Søk i bloggen

hits